Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    Na, most mit csinálják, a tanácsotok kéne. Beszart a telóm, és nagyon kéne másik. Már 2 hete egyre nehezebben lehetett tölteni (mintha az USB csati lett volna rossz, de egyébként is elakadt a töltés 64-69% között jellemzően, és csak nehezen mozdult tovább). Rendeltem is egy Xiaomi Mi A2 (nem lite) global versiont (bárhol helyben gariztatható), 4 GB RAM-os, 64 GB ROM-os modellt az Aliexpressről. Akkor még működött a telóm, de már nehéz volt tölteni, tudtam nincs sok időm, így szándékosan drága, expressz kiszállítással rendeltem (nem standarddal), azt írta 8-10 nap lesz maximum. Igaz a kereskedő is későn adta postára, mivel a vámnyilatkozattal szarolt, de 6 napja volt az is, már akkor is írtam neki mindjárt azonnal, hogy rohadt gyorsan küldje, mert nagyon kell. A tracking number alapján még Kínát sem hagyta el, nem hogy a UK-t elérte volna. Az apjuk kaszá’t, azt.

    Tegnap végképp befosott a Doogee Y6, 99% töltöttségnél 15 perc után egyszer csak kikapcsolt, és tölteni se lehet (elkezdi, de 1% után kikapcsol a kijelző, nem tölt tovább). Be sem lehet kapcsolni. Telefon meg nagyon kéne másik, több órás ingázáskor nagyon függök tőle. Elvileg az akkuja ment tönkre és/vagy az USB csatlakozó, ehhez lehetne is relatíve olcsón, 15 fontért alkatrészeket rendelni (nem Kínából, helyből jönne), de mire az is ideér, meg beszerelem, és az sem biztos, hogy attól megjavul a teló.

    Nagyon megbántam, hogy a Kínából rendelgetéssel a sz4rt rágtam, 50 fonttért drágábban lett volna ugyanez a teló az angol Amazonról, 1-2 nap alatt nálam lett volna. Így ha mást nem tudok kitalálni, vennem kell helyben egy telót, hiába adnak itt kint mindent lehúzó áron. Az nagyon blama lesz, ha két (!!!) telefont kell venni, de nem tudok még 2-3 hetet kivárogatni, mire a ferdeszemű rizszabálók szarja méltóztatik végre ideérni. Valami ötletetek van, hogy az alkatrészrendelésen és a másik teló vásárlásán kívül mit tudnék csinálni?

    Esetleg az Aliexpressen a rendelést visszamondani valahogy, vagy ha ideér a telefon, akkor visszaküldeni? Van itt helyben a helyi piacon ilyen telefonjavító műhely, de nem hinném, hogy ott is van náluk hozzá alkatrész, vagy meg tudják csinálni. Valamit segítsetek, az ideg széjjel b4×. Sajnos nagyon szar kijutni a melóba, a közlekedés miatt sokkal előbb kell indulnom, és így teló híján csak azzal a lengyel faszival tudjuk egymást nézni, aki melóba hord. Nem rossz fazon szegényke, de nem tud semmit angolul, szóval beszélgetni nem lehet vele, az MK FM, és Heart FM rádiót hallgatjuk némán, fingszagban egymás mellett, baromi unalmas. Mivel neki hamarabb kezdődik a műszakja, nekem még van egy órám, amikor semmit nem tudok csinálni, meg visszafelé is 1 óra, mire hazaérek. Így se sorozatot nézni, se zenét hallgatni, se netezni nem tudok, óriási érvágás.

    Vagy arra gondoltam, hogy valami olcsó mp3 lejátszót venni, vagy hasonlót, amin legalább normális zenét tudnék hallgatni, nem ilyen rádiós brit popnyálat, mert az is a sírba visz, olyan qrva unalmas. Tényleg ha még 1-2 napot kell így melóba menni, főbe lövöm magam. Egyet azért megfogadtam, ha gyorsan kell valami, soha többet nem rendelgetek sem Kínából, sem Alilófaszról, aki Olcsó Jánoskodik, rácseszik.

    Van egy elfekvő még régebbi Doogee-m (X5 Pro), az is elég tropa, meg a polcon állt töltetlenül másfél évet, nem hinném, hogy az ki tud segíteni. Megpróbálom életre kelteni, de sok esélyt nem látok rá, hogy akár csak átmeneti megoldásnak jó lesz :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák