- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eattila
őstag
A szomszéd monitorán mindíg zöldebb...
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
BobaHWSW
aktív tag
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #10698 üzenetére
Hukk. December 8án szervezünk egy sörös kockabulit. Lassan eldőlni látszanak a részletek, ilyen 12-21h közti délutános zsúr, mint majdnem múltkor. Ha nem is érdekel, a joyod elkérném lízingbe, hogy azért legyen ott egy rendes cucc.
És haver talált egy szép Commodore monitort 12ezresért. Kell az nekünk?
-
Grillo
őstag
Felraktam a laposra meg az asztalira, faszán ment, meg van dedikált kontrolaltdel is.
Holnap beadagolom ITnek, hogy ez kell, max viszek igazgatói papírost is, mert azt szerezni meg tudok.
Vagy leszarom, és délután úgyis doktori védésre megyek, ami után jön a zaba, meg a megfelelő minőségű és mennyiségű szeszes ital elfogyasztása.Ja, Miniszterelnökség örökségvédelmi részlegét úgy tűnik egyben leépítik. Maj valaki úgyis megoldja, ezek meg mehetnek az egészségügybe...
-
-
eattila
őstag
válasz BobaHWSW #10711 üzenetére
Igazabol nagypapam pug partnereben is az van. Nem eszik sokat, de megy mint a diszno. Nem tudom mikori evjarat, de kozel 10 eves. Baja nem volt a motornak. Kulcs mar tirt, porlasztocsucs is lett mar kuka szar gazolaj miatt. Szeretem vezetni, mert tenyleg megy, nagyon. Csak teherauto.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
A hondanak a 2.2es dizelen elagyalnek de amiota ittvagyunk egy dizel hondat se lattam. Accordbol jelenleg ujkent csak a 280 lovas v6os accordot latom.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ja amiota ittvagyunk en egyszer mentem 110kmh fole egy isten hata mogotti helyen mindentol tavol mert amugy nagyon bevizsgajak a vegbelet az embernek ha gyorshajt. 102nel 100as sztradan mar kapott kollegam 30khufot es bunteto pontot.
Viszont a hegyekdombok es kicsi elozesi lehetosegek miatt azert jol jon a kocsi ereje. Gyenge autoval kinszenvedes itt az elet a varosonkivul.
Haver vett 1.6os 105 lovas mazda3at es mondta elso heten megbanta amikor kiment vele wellingtonbol.
[ Szerkesztve ]
-
eattila
őstag
válasz BobaHWSW #10718 üzenetére
Nem csodalom. Azert mondtam az alfoldet. Hegyes/dombos videken jobban kell az erő.
Lassan itt is meg kell gondolni jol a sebesseget. Mert elbujnak, civil autoval kovetnek, stb. Szoval mostansag ora szerint 100, ami gps szerint 93.
De azert meg sokszor megkuldom
-
Sipi-
őstag
válasz eattila #10713 üzenetére
Xsara Picassomban is 1.6HDI van. Azért a "nagyon megy"-től messze van. Inkább úgy mondanám, hogy stabil az ereje. Nem probléma vele az ésszerű keretek közti előzés, hegyre felmenetel. Bár volt Ausztiában amikor a Hohe Wand-hoz mentünk, hogy sajnáltam a kocsit, mert egyesben, pörgetve is nehezen ment fel. De magyar hegyekhez elég :)
6.56-os vegyes átlagom van vele eddig.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
blueboi69
senior tag
válasz eattila #10722 üzenetére
Na igen, ez nagyon relatív. Amikor megvettem az 5öst, kollégám kipróbálhatta, mert megigértem neki, már hónapokkal a vétel előtt, hogyha egyszer lesz egy 5ös-öm, akkor vezetheti. Néhány napja volt csak meg az autó, nekem az e30 után nagyon gyenge volt. Mondtam is neki, hogy hát ez csak 2.2-es 170Le, ne várjon csodát nagy a kaszni. Gréten emelkedőn felfelé is leesett az álla, mondta hogy kurvajól megy, meg milyen ász.
Hát mondom jóvan, nem akar biztos bunkó lenni, miazmás.
Aztán kb 1évvel később utaztunk külföldre az ő mazdájával, benzines, vmi alap motorral és akkor cseréltünk, én vezettem. 10másodperc után ránéztem, hogy aha, mostmár értem miért mondtad, hogy az 5ös nagyon megy -
npera
őstag
A mai nap csodajól indult. Reggel 5-kor keltem, mivel vittem a kocsit szervízbe. Most kis beavatkozás lesz, lehet tippelni. 2-évente van nagy szerelés, amikor több dolgot csinálnak. Most a pici jön.
Csereautónak hibridet kértem és egy Auris 5-ajtós lett. Fehér, halogén (halloween???) égőkkel. Ez már a faceliftes "új" modell, amiben a pianólakkos borítást a kijelző körül kék ledes (kicsit Tron) világító vonalakkal dobták fel. Sötétben nem annyira durva, de nappal iszonyatosan ronda a pianólakk.
Most piszok meleg van az évszakhoz képest, +11 fok van. Tavaly volt -12 ilyenkor. A kocsi minimálisan melegítette magát, picit töltött, aztán várta hogy mehessünk. Lenulláztam a fogyasztást, aztán a város körüli körgyűrűn körbehajtottam a melóba. Először 80-al lehet menni, aztán 70-el. Tempomattal mentem a külső sávban a megengedett maximummal. Mindenki leelőzött. Még a kamionok is. Először be a seggembe 30 centire, aztán kövér gázzal előzés. A személykocsik többnyire előzés után be is vágtak elém, hogy telefröcsköljék a szélvédőt ganéval. Hiába, a svéd egy nemes és csodálatos nép, tudnak közlekedni. IS!
De a lényeg: 24,3 km távra lett 3,7 literes fogyasztás. Egyszer próbaképpen felgyorsítottam 110-re is padlógázzal (egy kis német autobahn szakaszon Katterhammen mellett).
A B-mód kegyetlen jó, van motorfék és tölt is jobban ilyenkor. A kormányzás tök jó rajta, már-már sportos, még akkor is ha maga a kocsi egyáltalán nem sportos. Melóba közlekedésre valami csodálatos. Nem fogyaszt, de átlag közlekedésre agglomerációból szerintem most nincs jobb. A BEV-ek töltése nem megoldott, a Toyota HSD-n kívül pedig minden megoldás csak egy rossz kompromisszum.
Ha nyernék a lottón, akkor azonnal vennék egy új Corolla kombi hibridet, az a 2-literes motorral valami elképesztően jó lehet. Vonóhorog és üvegtető, a csillámló fehér csodaszín és a legkisebb elérhető felnik sok gumival
-
Gabibácsi
őstag
szurkoljatok, talán ma szingli leszek vagy mi
-
eattila
őstag
-
BobaHWSW
aktív tag
#fotostopic
Harmadik kep erosen bemozdult de orultem, hogy egyaltalan celozni tudtam a geppel annyira fujt a szel.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz -NoVa- #10736 üzenetére
Haver csaja multkor megszolt, hogy szaguldozok accorddal. Mondtam nezzem az orara, nem szaguldok. Haver hatraszolt neki es annyit mondott, hogy a rav4ben magasabban ulnek es nem jon ki ez miatt ennyire a sebesseg erzet. Haver eleg padlogaz satufek modban vezeti a rav4et, kizartnak tartom, hogy en vezettem volna sportosan. Max az accordnak szebb a hangja es ha odalepek akkor jobban hallani, sima utazaskor kussol.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz BobaHWSW #10711 üzenetére
Hú, feltörték a fiókodat? Tőled nem szokta meg ilyen demagóg, előítéletes hozzáállást…
Az a helyzet, hogy egy két literes szívó benzinmotor, automatával kevésbé dinamikusan mozogna ám! Aki ilyet vesz, nem a hegyekbe akar járni, hanem A-ból B-be. Arra pedig, hogy minden reggel 120-as tempomattal elguruljak a pályán melóba, tökéletes!
Persze, élményautózást ne várjon tőle senki, ez tény!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest