- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Amikor James Bond vezet akciójelent közben...
-
Jahno
veterán
válasz Samott #110641 üzenetére
Angolok ez nem túl régen vezették be. Érdekes, de hatékonynak néz ki, városban csöppet veszélyes is. Ezt emlegettem már, hogy lehet mi is tanultunk a külföldi példákból, vagy csak próbáljuk kitalálni mi legyen, mert ilyen kisebb fajsúlyú dolognál abszolút nem lehetett "üldözni". Cserébe jött az "oldják meg", ami szintén nem egyszerű. Előző napokban is ment az adok-kapok, mert a rendőrautó gyalogot ütött, a Fiat meg összetört pár dolgot, ezt mindet utólag ki kell kavarni és akkor nem is volt olyan hosszú és bonyolult feladat.
Az elsőt meglestem, azért az ilyen aztakurvaélet, hogy nem szórakozik a rendőr két arccal, meg azoknál is akad 1.5 másodperc reakcióidő és pofájukba kapják a lőszert. És ilyenkor legyél okos, meg utána 2 évig elemezd a felvételd, találd ki, hogy kinek van joga miért.... Ez kemény.
-
blueboi69
senior tag
válasz Samott #110650 üzenetére
Nem néztem a címét, rögtön figyeltem a szövegre, mondom á mieza nyálas duma, aztán látom, hogy beindul az üldözés, fakkolás, teljesen validnak tűnt mivel úgy tűnt nincsenek effektek benne. Pár stoptáblás kifordulásnál néztem, hogy azért elég bátor, a felborult autónál gondolkodtam is, hogy megálnak segíteni vagy fontosabb elkapni. Aztán a lövöldözésnél is simán validnak tűnt az etnikum reakciója, semmi durva lövés effektek, meg a szélvédő szétrobbanás meg n+1 kameranézet.
Ó igen, talán ez a legutóbbi az ami miatt nem gondoltam, hogy film, hogy nem ugráltak másodpercenként a kameranézetek közt. -
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #110644 üzenetére
Elsőre én is benéztem. Elejébe beletekertem, de amiket látunk odaátról ez simán lehet valós. Csak gyanús, hogy a rendőrök ekkora adok-kapokban csak úgy mentek és rendet tettek. Persze nem látod mi történik, lehet kiszálltak a hátsó ablakon (:-
Az is tanulságos volt, mikor a feka gyereket lelőtték és elindult a szokásos balhézás, akkor a jogi aktivista legalább belement egy szituációs gyakorlatba és bevallotta, hogy szopó az egész.
-
eattila
őstag
Most hozták a bútort. Lepakoltak, számlát aláírtam, elmentek, felpakoltam. Most vettem észre, hogy a pénz meg a zsebemben maradt....
Felhívtam a futárt, hogy jöjjön már vissza értee-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
Nova, Blueboi. Ha valami FETtec vagy KISS FC-t elforgattok, akkor külön kell az FC orientationt beállítani, valamint a motor mappinget. Pár próbálkozás után rájöttem, hogy miért jár kacsatáncot az asztalon a quad, amikor armoltam.
Miután 90-fokkal CCW elforgattam a motor mappinget is szépen lenyugodott. Mégsem telt el hiába az ebédszünet. A kaját csak bedobáltam a számba és a maradék időt kis pöszmögéssel töltöttem.... Az emésztés rovására megy a quadozás....A soft start motor indulás állat. Jól látni merre pörög, nem kell ujjbeggyel vagy papírral tesztelni, hogy merre forog.
-
eattila
őstag
Legalább nem keni szét. Mondjuk ha a kedvencem odaszarik a padlóra, nem a kedvencem
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
Jó arcok listáján +1 örökös tag. Csúnya ez az év eleje:
-
blueboi69
senior tag
Sipiii
Most jött egy újabb csavar, kiderült, hogy a terméket nem tudják majd fqdn-el elérni, ip-vel kell. Úgyhogy ez nekünk még két hét makkolás, közben a teszkörnyezet is romokban.
És most szólnak erről, mikor már minden kész... -
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #110668 üzenetére
Ilyenkor csak azon gondolkozok el, hogy ilyen meetingekre miért nem hívják meg azokat az embereket akik majd használni fogják.
Ne kukázzátok a kódot, első bugreportunk az lesz, hogy nem megy FQDN-el az oldal
... Majd olyan 8-12 hónap múlva...[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
válasz Sipi- #110673 üzenetére
Ezt felénk pont pár hete tettem úgy is rendbe, hogy aminek csak IPje van és fekszik, az legyen nyilvántartva és legyen hozzá dénes bejegyzés, mert csak. Ami bejegyzés volt, de hozzá vas nem, az ment is a levesbe. Legalább átnéztük azt a VLANt, pár múmia kisett és jó ez így Ha valami elindul akkor nem kell ezer+1 rendszerben túrni, hogy mi lehet, van neve, abból tudjuk, hogy hol és mi, meg akkor is foglalt az IP, ha nem válaszol...
[ Szerkesztve ]
-
npera
őstag
-
zetor2000
őstag
-
npera
őstag
-
-igu-
addikt
Úgy néz ki, hogy a cég felajánl egy íróasztalt egy eldugott kis iroda hátsó sarkában.
Azt kéne jól kitalálni, hogy ne csökkenjen le a fizetésem, ha odaülök.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-NoVa-
addikt
válasz npera #110686 üzenetére
Egy Bigger Ben és egy Kennerton Rognir az irodába, egy másik Bigger Ben és egy Susvara otthonra, kár túlgondolkodni. Mellé út közbenre egy MiM Dark Magician (szingapúri egyszemélyes lelkes gyártó) vagy egy EJ07 FiiO M17-tel. Csak jól kell tárgyalni az íróasztalcserénél.
-
npera
őstag
válasz qnadam #110697 üzenetére
Azt lenne jobb kimarni rozsdamentes acélból? Ha jól megcsinálja a modellt előtte, akkor maximum 5 kg lesz és megtart egy 12-személyes vacsorát. Szép organikus-gótikus lábakkal és könnyítésekkel. És nem is kerül sokba, mert bár egy nagy tömbből indul ki, de a forgácsot vissza lehet forgatni és csak 5 kg acél árát kell kifizetni.
Jó a logikám?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs