- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz Bujdy81 #105550 üzenetére
Jogos, igen, figyelni kell erre. De nekunk most dio meg fenyofa van. Meg regi akac tetogerendak. A szoget se tudtam kihuzni belole olyan kemeny. Bar mar bekapcsoltuk a gazt egy hete, szoval tavaszig az lesz.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
Aliexpress, jott ket csomagom kinabol, a expressone hozta, egy nagyobb zacskoban volt a ket kulon feladott cucc, kulon csomagolasban. Nyilvan az afat mar az aliexpress hozzaadta az arhoz, de a posta lehuzasat elkerultek. Cainiao Super Economy Global szallitasi modott kinalt a ket elado alapertelmezetten, esetleg erdemes ezt valasztani hogy a postat elkeruljek a csomagok. Akkoriban mas cuccokat is rendeltem, ez a ketto ert ide leggyorsabban.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-NoVa-
addikt
válasz Samott #105558 üzenetére
A napokban pont nézegettem Alin egy kicsit drágább izét, aztán a hazai áfás kiskerára jó negyedével kevesebb volt, mint az alis áfás bruttó ára, úgyhogy
feljelentettem a navnál a boltotinstant beszereztem helyből anélkül, hogy belegondolnék, hogy kezelik az adózást ezek a nagy országos bolthálózatok. -
Jahno
veterán
válasz WiZARD #105484 üzenetére
Igazából a ha cégpapírt nézel, akkor a hazai cég az egyből a vidéki Tesla is, csak idehaza lehet valami megbízott ügyvivő, kereskedő és titkárnő saját hatáskörben, oszt jónapot. Ha gond van, akkor kint azok felelnek mindenért EU szinten.
Aztán, hogy ez jó vagy rossz azt nem tudom. Vagy csak meg kell nézni, hogy székhelytől milyen messze van a Borkuckó és az alapján dönteni :-D
-
cyberde
tag
válasz npera #105477 üzenetére
"Úgy érted, hogy nem szereted a tejet?????"
Csakxólok!
Az ember az egyetlen olyan emlős, aki kifejlett korában is erőlteti a tejivást. Ráadásul egy másik emlős faj(ok) tejének ivását.
A laktáz nevű (laktózbontó) enzim termelődése megszűnik ill. csökken, kb a tejfogak elvesztésekor. (milyen érdekes az egybeesés ) Utána aki tudja/képes rá a bélrendszere, megtanulja -mindenféle baktériumok segítségével- megemészteni a laktózt.
Az emberiség nagy része erre képtelen. Úh a tej az nekik nem "élet erő egészség" hanem egy fájdalmas, puffasztó, fingató, böfögtető diszkomfort érzés, kb nulla hozzáadott tápértékkel, massziv higfosással. -
npera
őstag
Nova, ez valami ultra clean build lett....
... ja, nem lett az
-
npera
őstag
Maiden 3,3V-os Li-ion cellával a szobában, ahogy az eszetlen nagy királyok szokták....
-
npera
őstag
Maiden oké, repül, kép van. 3,2V-ról kezdtem a maident, de ezeket a cellákat akár 2,5V-ig lehet meríteni. Mondjuk 2,8V alatt a VTX lehet bemondja az unalmast.
-
-NoVa-
addikt
Tejet szeretem is, bírom is, északi népekre jellemzőbb ez.
A Szlovének meg furák, lelopták a Volvo csomagtartóról a 2.0T logót. Rendelek a helyére LS3 matricát, vagy marad üresen.
-
blueboi69
senior tag
Én is szeretem a tejet, kakaót, forrócsokit, tejszínhabot ésatöbbi.
Viszont akkor ha a tejre nincs szükség, akkor a többi tejtermék? Van még pár, amiben laktóz van és akkor a fél gasztro világ megfosat.
npera, jól néz ki a szúnyog
-
Samott
addikt
válasz npera #105582 üzenetére
Lazan kapcsolodik: KFT - Volvo - csak ugy szembejott, nem hallottam meg korabban.
-
JonesC
tag
Mondjuk az olajos hal sem volt semmilyen élőlénynek a természetes kajája, de finom.
-
-
npera
őstag
Már teljesen elszoktam a normál rutinoktól. Ma voltunk fürdeni a gyerekekkel egy másik elővárosban. Nem kellett előre foglalni, csak odatoltuk az arcunkat és mehettünk. A gyerekek csúszdáztak háromnegyed órát, én meg kapkodtam el őket a nagyobb gyerekek elől, akik nagyobb svunggal érkeztek.
Ma délután megjavítottam a töltőt, amit hazavágtam. A szalagkábelt roppantottam meg, mert fogalmam sem volt, hogy ott van ahol volt. Volt forrasztás, fúrás, zsugorcsövezés, meg csipesszel piszkálódás (precizíós manőverezést akartam írni).
Holnap jön egy Stockiba költözött cimbora. Most halt meg az apja szegénynek, átjön beszélgetni. Sütök majd rántotthúst, azt imádja. Meg a gyerekek is.
Ja, sikerült hazavágnom még egy kábelt. A RunCam Phoenix 2 kamera (a sima mikró, meg a nanó, direkt írtam hosszúval....) kábele iszonyatos. Valami olyan pici konnektort választottak, hogy sehol nincs is ilyen katalógusban, a tüskék valami 0,7 mm távolságra vannak egymástól. De hogy még rosszabb legyen atom merev drautok mennek bele. Megpróbáltam meghosszabbítani (ráforrasztani szilikonos drautot), de sikerült kihúznom a földet a konnektorból. Olyan pici, hogy alig látom.
Ezt most félreraktam, hogy lenyugodjak. A NanoLR-be ezért is ment a Caddx Ant Lite kamera, mert a Phoenix kábelét megtéptem....
Lehet venni pótkábelt usákiából, nincs egy dodó. A szállítás meg 28 dodó.....
-
Sipi-
őstag
Ma tűnt fel egy furcsaság, amit nem értek. Ahol most lakunk, ott pliszés szúnyogháló van a teraszajtónál a zsalúzián belül. Tehát ablak, szúnyugháló, zsalúzia, terasz a sorrend bentről kifelé.
A régi lakásunkban a szúnyogháló viszont a redőnyön kívül volt, tehát ablak, redőny, szúnyogháló, terasz. A szúnyogháló hasonló volt a mostanihoz, csak azok rugós behúzós egyik oldalra.
Akinél van ilyen megoldás, ott hol helyezkedik el a szúnyogháló a redőnyhöz képest ajtónál?https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
blueboi69
senior tag
válasz Sipi- #105595 üzenetére
Nálunk a szúnyogháló van legkívül, mert a geci poloskák a redőnytokba is bemásznak.
Tehát ha a szúnyogháló az a redőny és az ablak között van, akkor a poloskák ellen semmit nem ér, mert körbemásznak a redőnytokon keresztül.Nálunk is minden szúnyogháló egybe van építve a redőnnyel, nem utólagos.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest