Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bujdy81

    csendes tag

    válasz blueboi69 #104978 üzenetére

    A verejték igen agresszív, maró anyag, semmilyen keró nem szereti. Persze kezdetben tehetsz egy törölközőt is a vázra, az is pont jó.

    Ha dörzshajtásos görgőt veszel, akkor el kell dönteni, hogy az alap, buta görgőt veszed, vagy drágábban az okosabbat! A kettő között az az eltérés, hogy a but görgővel Te szabályozod az ellenállást és ha nem állítgatod, akkor konstans lesz az ellenállás, az nagyon távol áll a real life kerékpározástól (direkt hajtásos görgő esetén nem kell dönteni, abból nincsen buta).

    A görgőhöz spéci gumiabroncs kell, Phülöp képén is láthattad a kék gumit.

    Ha szeretnél edzeni, akkor kellene valami edzésprogram, pár hónap után az 550 wattos felső határt el tudod érni maximumban. Na, olyankor egy dörzsis görgővel úgy érzed, hogy lassan megkapod a felszállási engedélyt, úgy zúg a sugárhajtómű.

    Ha nem görgős gumit használsz, akkor a görgő is jobban melegszik és a gumi is jobban kopik, 11323 millió apró gumidarabot szórva szét.

    Nekem az első görgőm egy buta görgő volt, 15 ezerért vettem pár hét múlva annyiért adtam is el és vettem egy ilyet Anno 70 ezer volt, azóta jött a 4% infláció. :(

    Aztán áttértem a direkt hajtásra, de az már másik kávéház... Az csendesebb, pontosabb, nem nyírod a hátsó kereket, a Neo már dől is, tehát erős tekerésnél a vázat sem nyírod annyira. De, mondom, az már másik kávéház, szerintem neked elég lenne Flow Smart is maximum, ha nagyon bejön, akkor jövőre egy belépő szintű direkt hajtású.

Új hozzászólás Aktív témák