Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124045 üzenetére
Én egyiknek sem örülök --- mind a 3 stúdió Windows 10-foglyot*** fog gyártani
//*** = annak, aki nem értené: MS Store.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
micafighter
nagyúr
válasz cyberkind #124067 üzenetére
Erre kíváncsi leszek.. a Bethesda játékokhoz eddig sokat hozzá tettek a nexusmods és egyéb helyeken elérhető ingyenes modok. A fizetős modokat ugye sikeresen bevezették, most a fallout 76 steamre nem is fog jönni, csak a saját kliensükbe, én nem lepődnék meg, ha a mod támogatás is csak a fizetős modjaikon működne a jövőben.
Nem túl biztató irány.
Főleg hogy most a multi irányba megy el az egész, én részemről már vártam egy co-op falloutot, de tultolták, a 76ban NPC egyáltalán nem lesz.. így sejteni lehet milyen szintű lesz a story. Cserébe kapunk egy könnyen hackelheto multiplayert..
-
nagyúr
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124145 üzenetére
A 10 órásra vágottat nem bírnám belőle... azzal kínozni lehetne
De igen, pontosanA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124148 üzenetére
Nem egy RTX generáció fog kelleni a "glorious sixty"-hez 2160-ban, erősen mozgás- és (játékos)teljesítmény orientált játékban, az már biztos.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124151 üzenetére
Hát ja, amikor majd a VGA-kon is 128 GB VRAM lesz...
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124266 üzenetére
Mármint a Fortnite, ugye?
Mert a Red Dead Redemption 2-t nem is látom a listánA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
vorosmarti
senior tag
válasz cyberkind #124274 üzenetére
"Nem az a köz hangja ami népszerű?"
Dedede, csak itt nem ez volt a lényeg. Nem a hang számít, hanem az eladás. A másik fontos dolog, hogy attól h multiplayer-t/br-t játszik vki, lehet még rendes ember.
Hozzáteszem nem vagyok Fortnite-user, de a sikert az a pár millió ember jelzi, aki játszik vele. Érdekes hogy akik nem szeretik, elég hangosan küzdenek ellene, csak nem értem h miért fáj ez valakinek...
-
vorosmarti
senior tag
válasz cyberkind #124276 üzenetére
Ha eddig nem vetted észre akkor nem tudom mikor fogod, de a multiplayer térnyerése miatt, a single mint műfaj egyre jobban fogy el, szűkül, és szép lassan megszűnik ezen játékosoknak hála.
1. Ezzel csak annyi a problémám h nem így érzem
2. Nem lehet az egész világra haragudni mert mást szeretnek mint én.
3. Ismerve a portfóliódat, annyi souls-like játék mindig jönni fog h ne érezd a játékokat nagyon könnyűnek. -
gyimger
őstag
Aki esetleg nem értene egyet ezzel, nézze meg, mit művel egykori kedvenc sorozatommal a "single player games aren't going anywhere" Bethesda, csak hogy vághasson egy szeletet a tortából.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
reelc
veterán
Ha vissza akarod vezetni valamire, a Quake 3: Arena kiváló példa. Ugye multira volt kihegyezve singleplayer sztori nélkül. Legalább botok voltak benne.
Lootbox persze nem volt benne, de valahol ezzel rakták le az alapokat a játékosok nagyobb részének a multi onlyval.[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz cyberkind #124282 üzenetére
Való igaz, hogy gyimger példája a Fallout-al igazi bizonyíték, de sztem nem marad el a Bethesda "jutalma". Nehezen tudom elképzelni h ebből egy sikeres játék lesz, persze tévedhetek.
Alapvetően azt érzem problémának, hogy sokan, akik rengeteget játszanak, már úgy érzik h mindent láttak, és emelkedik az ingerküszöb. Én a souls-like játékokat sem tartom könnyűnek, meg kell tanulni, sokat kell játszani, de emellett óriási játékélményt adnak. Ez egy kivételes kategória, általában nem igénylem hogy hetekig cumiztasson egy helyszín vagy boss egy játékban, azért nem érzem ennyire drámainak a helyzetet.
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #124284 üzenetére
Én mindet szólóban nyomtam.
Ezért is volt valamennyire fura a Quake 3 és az UT, de megszerettem őket. Csak botokkal, nekem ez elég kihívás volt, már akkor se rajongtam a multiért, nem éreztem kényszert a másokkal való játékra.Persze hogy nem játszottak annyian, pl. a fasorban se voltak a komolyabb konzolok. Meg az internet ára/elterjedtsége/minősége se olyan volt, mint x éve (ezzel most Mo-ra célzok).
De elhiheted hogy sokak komolyabb első hálózati/multis élményei a Doom/Quake/UT/Duke Nukem 3D/C&C játékokkal volt jó eséllyel. De erős single volt még ezekben, valamilyen multis lehetőséggel.
Ahogy írtam kb. a Quake 3-al fordult a kocka először nagy játék esetében a singleről multira.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #124299 üzenetére
Igazából rengeteg jó játék van PC-re is, csak sok inkább rétegigényeket elégít ki, mert pl a tömegeknek ott a konzol.
i2k: Igen, rengeteg múlik a barátokon. Itt van pl a szinte mindenki által lenézett Destiny 2. Valóban egy nagy grindfeszt az endgame, de nekem pl az egyik legjobb idei játékélményem az, amikor az egyik legjobb barátommal közösen végigvittük az alapjáték és a 2 első dlc sztoriját. Nyilván ehhez azért az is kellett, hogy ne legyen szar a játékélmény, és nem is az (a gunplay az például 10/10!). A squad alapú multinak valóban az a baja, amit írsz, de van rengeteg ffa vagy team deathmatch alapú játék is, ott nem kell törődni semmiféle összjátékkal gyakorlatilag. Én örülök annak, hogy ennyi féle játékstílus meg játékmód létezik, mindenki megtalálja azt, ami neki tetszik. Ami viszont nem tetszik, az a kiadók biztonsági játéka, ami veszélyezteti a diverzitást (khm, ubification, diablo immortal stb.). Én amúgy már elég ritkán multizok, és akkor is inkább coopot, pont azok miatt, amiket leírtál. Na de én is voltam 18 éves meg egyetemista, amikor a haverokkal nyomtuk a multit, meg lövettük magunkat hülyére CoD-ban és azt is nagyon élveztem. Ezért hoztam fel az ízlés dolgot, mert a játékélmény nem univerzális és úgy látszik, hogy ez a "csináld magad" jellegű BR dolog is betalált sokaknál. Legyen meg az örömük, csak én is kapjak számomra jó játákokat - ez pedig a kiadók felelőssége elsősorban.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
TheNewDawn
addikt
válasz cyberkind #124306 üzenetére
Furán hangzik tudom, de én a Witcher 3 at ( főleg az 1 és a 2 után amiket nagyon szerettem) 10-15ora után konkrétan untam és nagyon nem szerettem, hetekre ( és majdnem végleg) abbahagytam. Valahogy Velen meg a lapvidek meg a 15526 mellékküldetés meg kérdőjel és hogy a fostoryban abszolút semmi se történt, nem vonzott. Ha a következő pár órában nem jött volna a véres báró meg Triss..de így végül beszippantott.
Ja, az Xcom 2+ WOTC is nekem az abszolút szuper AAA kategóriába tartozott, és valószinűleg nemsokára adok egy esélyt az AC Odesseynek is
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz cyberkind #124308 üzenetére
Szerintem sokat elvesz az élménybol, ha az ember nem ismeri az első két részt, illetve az előzményeketPersze önmagában sem rossz, és örülök hogy tetszett. Remélem nem yent választottad amúgy ha már régieket is felhoztal, akkor még a mass Effect széria meg a kotor 1-2 volt ilyen nálam , meg a StarCraft mindkét része Triss Merigold és Sarah kerrigan a két kedvenc női videojáték hosom mind a mai napig
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124365 üzenetére
Én is PS4-est akarok.
Hardverben, kontrollerben hiába erősebb az MS-megoldás.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124365 üzenetére
~127000 Ft volt eddig.
Black Friday előtt még megemelték 11 ezerrel!: ~138 ezer a PS4 Pro náluk (https://www.konzolokszervize.hu/).S eddig csak ezt az üzletet néztem meg!
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124373 üzenetére
És RTX-es
RTX 595 Pro Ultima Edition
-
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124405 üzenetére
Fincsi! Tényleg!
Személyes: a Gigabyte GA-Z97P-D3-m nem tud M.2.-est, bővítőkártyára szorulnék, az nem tudom, hogy ront-e a sebességen.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #124473 üzenetére
Melyik pálya? Mekkora játék volt anno, még a megboldogult 576 Kbyte c. műsorban láttam a tévében, nem kicsit leseggeltem akkor a Hoth bolygós csatától, amit megmutattak.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #124475 üzenetére
A régi SW játékok jók. Bár az X-Wing széria nekem kimaradt, meg a 99-es Phantom Menace is, annak csak a demójával játszottam, annak is az a fos Lucasarts ikonos telepítője van, mint a Shadows of the Empire-nak és a Racer-nek volt, már telepíteni se lehet, nemhogy játszani vele. Gondolom, egyszer jön majd a Phantom meg a Battle for Naboo is, már csak ezek hiányoznak szerintem a PC-s címek közül a digitális platformokról.
Meg egy Transformers Beast Wars, az első és sokáig egyetlen PC-s TF cím.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124677 üzenetére
"mert legalább a felét nem arra költik, ez a gond"
Politika-mentesen: külföldön sincs kolbászból a kerítés... SEMMILYEN téren. A látszat (különösen itthonról) csalóka.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124679 üzenetére
A varázslat rövid ideig nyilvánvaló...
...évekig kell egy közösségben/városban/országban élned ahhoz, hogy a véleményed mérvadó lehessen.Mert - gondolom, nem kell magyaráznom - a <1 hónapra kiruccanók, vagy a több megszakítással utazgatók véleménye leginkább csak a varázslatról szól, és nem az adott ország tényleges ismeretéről (politika, korrupció, átfogó szociális/megélhetési gondok etc.).
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz cyberkind #125032 üzenetére
Minden tiszteletem, de ez nem fog megtörténni, mint fentebb írtam ps4-en is támogatott és ott sem hozott változást de ha valamiért játékok terén itt mégis hozna (végül is az Ms-nek van 1-2 rts címe) átlagos pc-t sosem fogja leváltani. Ehhez az kellene, hogy az Ms (teljes értékű) windows-t rakjon az xbox-okra vagy, hogy kinyírják a windows-t teljesen. Előbbi esetben a platformra fejlesztet játékokból kapott részedésről kellene lemondani, utóbbi esetben pedig a régi appok futtatásáról. Nem kell ebbe többet látni mint ami, kapott egy plusz ficsört az xbox, amit pár fejlesztő kifog használni, de a nagy többség nem.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz cyberkind #125035 üzenetére
De mind a két platformon támogatja az összes egeret és billentyűzetet, ráadásul a razer 60k-s megoldása kb annyiba kerül mint egy xbox one s.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
micafighter
nagyúr
válasz cyberkind #125074 üzenetére
System seller pokember játékhoz karácsonyra ingyen kaptak játékosok egy skint, Bethesda a fallout 76hoz meg 12USDert ad karácsonyra gifeket "mikro"tranzakcióban, mikor a játék megy már 20USDert vagy alatta, ez úgy egész jól tükrözi most sajnos a játékipar helyzetét.
A statisztikában amúgy a GTA annyira nem meglepő, de a sok FIFA az szomorú, ott vezették be a pay to win lootboxos faszsagot amit annyira szeretünk.
-
-
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #125626 üzenetére
Egy biztos, elég hangulatos. Nekem anno kimaradt az összes rész, meg azóta is mind, egyedül a Nemezis demójával játszottam, meg nyomtam kicsit "csunyában" az afrikai 5. részt, amikor már bírta a gépem, de azzal együtt kezdtem veszegetni is a játékokat, így ment a kukába, hogy majd sor kerül rá egyszer.
Arra jó volt a demó, hogy látom, jól fut, és hangulata is van, de azért 60€-t nem adok érte. Csak azt nem értem, mi 8 GB ezen.Amúgy mennyire függnek össze a részek? Mert ha nagyon, akkor az elsővel (meg mintha lenne 0 is) kéne kezdenem.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #125666 üzenetére
"de persze nem mindenkinél"
Különösen azért nem, mert a törzsmag azonnal kiszúrja, hogy a helyszín nem egyezik meg 100%-osan az eredetivel...
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #125703 üzenetére
Én sem rendeltem elő. Ráér ez a cím is.
Tele lesz így is buggal, optimalizálási problémákkal, hogy az RT-őrületet már ne is emlegessem.
Jó lesz 2021-ben is, STEAM Summer Sale során...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest