Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    na akkor egy kis ízelítő, mindenféle indiekről - mert kálcsör kollégánk szereti az ilyeneket: :)

    Star Horizon
    Indie space rail shooter. Az ötlet jó sajnos a megvalósítás kevésbé.

    Az egyik legidegesítőbb dolog hogy lényegében nincs mire célozni mivel bár a tér 3D-s, a hitbox egy az adott kamera szögnek megfelelő 2D-s vászonra képeződik le, így sűrűn fogjuk nyomogatni a rakétákat - auto aim - és a torpedót. A többi meg vagy sikerül vagy nem. Kár, mert van upgrade meg különböző döntési faktorok(pl. mentsük meg a barátainkat vagy fejezzük be a küldit) amik kellenek egy ilyen játékba. A szörnyű hibái ellenére eléggé játszatja magát, de nem tudom ajánlani hacsak nem vagy indie lover akkor is inkább a g2a párszázas ajánlatai közül válassz. :)

    Noct
    Ayo is ajánlotta a játéknaplón, a trailer alapján nekem is tetszett ez a Coverfield hangulatú minimál grafikás cucc.
    Kezdjük a legszomorúbb dologgal: ez annyira early jelenleg, hogy éppen hogy csak működik(konkrétan nincs még cél, illetve van vmi tutorial szerű quest list de az elég harmatos).
    A másik rettenetesen szomorú dolog, hogy ez egy random generált szerver(sajátot is lehet indítani) függő túlélő barangolás ami egyedül - a pozitívumok ellenére hosszú távon nem valami nagy élmény. Párosban, többen már egy fokkal jobb, de jelenleg nem sok vizet zavar.

    Maga a hangulat a minimál grafika ellenére csillagos ötös, a sötétben barangolva - marha sokat kell gyalogolni a jó ég tudja hol néha - fegyvert és kaját/vizet, különböző alkatrészeket keresgélve hirtelen belefutni a 2-3 ház méretű szörnyekbe elég parás pláne ha mindenből kezdünk kifogyni, illetve kedvencem mikor bemész vhova ahol az ajtó mögött ott lapul egy ilyen rohadék akitől elég egy érintés és vége. (Shit, shit, shit... faktor). Szóval nagyon igéretes, egyedi cucc, de a jelenlegi formáját tekintve (ez egy jó túlélő sztorival, rpg-szerűen király egyjátékos cucc lehetne) nem merem ajánlani illetve aki mégis kedvet kap rá az kb 250 Ft-nál többet ne szánjon rá a szürkeboltokban se.

    Nova-111
    Egy jópofa lépegetős - tbs és mégse - űrhajós játék, ahol különféle tudósokat kell felszedni több galaxisban, eközben fejlesztheted a hajódat, és megküzdhetsz mindenféle szörnnyel - mindegyik más taktikát igényel. Az első tutorialnak beillő gyermeteg galaxis után elég hamar fogunk komplexebb feladványokba belefutni, a monoton lépegetést viszont feldobják a vicces üzenetek. Aki szereti a stílust annak ajánlom.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák