Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz csuvicsuva #139851 üzenetére

    Jó kezdeményezés, hátha általános lesz. De az időkorlátot továbbra sem értem, miért csak 2 hétig lehet kipróbálni. A demófesztekkel is ez a bajom, adott időszakban lehet csak sok demót kipróbálni. Ha már úgy is van demó, miért nincs fent fixre. Ennél a 90 percnél ugyanez. Nekem pl. semmi időm nem lesz hó végéig ilyen célra, szóval buktam egyből.
    Bár egy demó kényelmesebb lenne mindenből, mint 90 perc játékért letölteni adott esetben 100 GB-ot. Emlékszem, régen még exkluzív pályák is voltak a demóban, a Jedi Knight 2: Outcast-ra határozottan emlékszem, valamelyik Need for Speed-ben meg exkluzív autó volt. Nyílt világú játék kivételével mindenből könnyen lehet demót csinálni szerintem. A nyílt világú nyilván macerásabb, anno már a GTA3-nak sem volt demója, pedig abban még töltőképernyő is volt menet közben.

    Másik, amit nem értek, az a gépigények, amikor egy RTX3000 szériás kártya is szenved. Most értem a Call of Duty Vanguard végére, szerintem mindent maxra tekergettem, talán csak az árnyékokat nem, FSR1.0 quality támogatással 1920x1080-ban mondhatni a 60 fps volt az alja, csak pálya betöltésekor esett le az első 1-2 másodpercben, de aztán stabilan, akadásmentesen futott, és elég jól is nézett ki. Mindezt egy 4 GB-os RX570-el, ráadásul a beállítások menü szerint a beállított opcióknak 5 GB Vram kellett volna, de sosem okozott gondot. Ha azt nézem, hogy ez egy sokat pofozott motor (bár igazából melyik nem az...), akkor is egy szebb játéknak 1080p-ben mire kell 8 GB, meg RTX3070...

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák