Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    Na egy gyors review a Switch-ről.

    A képek alapján nehéz elképzelni, hogy milyen, ez tényleg csak akkor derül ki ha kézbe veszel egyet. Például én a JoyCon-okat ilyen bumszlis feelinggel ajándékoztam meg, közben meg - lényegében - picsándli kis szarok, mini gombokkal és mini joy-okkal.

    Igazából nem olyan nagy mint azt Crus mondja, de nem is olyan kicsi mint azt "pocketgamerek" mondják. A fogása elég furi, ráadásul ilyen szaténos műanyag, sztem könnyen el lehet dobni, ha nem vigyázol. (Bár vannak ilyen pántok hozzá). Szóval nem az az előveszem a buszon és tolom egy kicsit (talán vonaton még elmegy) hanem ilyen ágyba játszós.

    Én OLED verzát vettem ez kicsit nagyobb mint az elődök, de a kijelző így sem nagy, kell szemet meresztgetni rendesen, mert a játékkészítők azt gondolják hogy ott a tv aki nem akar megvakulni. A TV-n max FHD van, így játéktól függően vagy az elmegy kategória lesz vagy a miaf. Az OLED kijelző egyébként szép képet ad - de irgalmatlanul tükröződik, kell majd rá egy matt üvegfólia- , a fényességen kívűl semmit nem tudsz állítani. A használat az olyan, hogy annyira egyszerű, hogy kb 5 perc alatt magadtól rájössz mindenre.

    Ha a mobiltelefonokkal/tabletekkel/steamdeckkel kell szembeállítanom azt kell hogy mondjam hiába fos a hardver, mégis más világ ez. Például a jól megírt játékok, marha jól néznek ki a kisképernyőn (a Mario+Rabbids-ra azt hittem render, olyan szép shadingek voltak a modelleken) szóval a felbontás nem lesz gond kézben egyébként. A másik ok amiért nem lehet a mobilgaminggel szembeállítani, hogy a játékon kívül ez semmi másra nem jó. Viszont vannak rá olyan (jó) játékok amik ezekre sosem lesznek, függetlenül a gyík hardverétől. Este, ágyban fekve tökéletes immerziót tud biztosítani a maga kis gyökszi módján, nem melegszik, sokáig bírja.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák