Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz reelc #125831 üzenetére

    Valószínűleg ámerikánus, ott divat most sajnálkozni hogy szarabbul keres, és nehezebben talál munkát a középosztály mint Reagan / Thatcher féle noliberalizmus előtt. De éppen bármely ángélus országból jöhet, mert a globális lópimpilit legkésőbb 90 után mindenki benyelte. :D

    arty: Nincs is, mert ez vihar a biliben, DSOGaming kis magánakciója hogy felüljön a klikk gyűjtő gyűlöletvonatra. :K
    "miért nem a deepsilveres managereknek írogat levelet?"
    Ezt ugye a DSO nem írta meg, nem tudunk róla, de egyébként is irreveláns, mert emiatt nem lehet dühösnek lenni. :P

    A potenciális vásárló meg pont azzal fenyegetett, hogy ha nem lesz meg az ő személyes követelése tegnapra, akkor majd jól lerabolja torrentről. Effektíve ezért borult ki emberünk is.

    Ruszki fejlesztőknek baromi nagy gond volt mindig a warez, rengeteget szenvedett miatta a hazai szoftveripar. Potenciális vásárló bázist tekintve simán hozzák a német számokat, csak ugye a közerkölcs nincs a kanyarban sem, még a 2000-es években is nagyon ritka volt hogy akár otthon, akár cégnél bármit megvettek volna lelopás helyett. Pont ilyen háttér miatt a ruszki fejlesztők még mindig bohóckodnak Starforce(amely cég maga is orosz btw), és egyéb drákói DRM borzalmakkal, mikor nyugaton lassan a kliensekhez kötést is túl szigorúnak érzik. :)

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák