Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz SityiSXT #116556 üzenetére

    Csak úgy megkérdem, hogy szerinted az EA-Ubisoft-Activision 3-as kombója mióta csinálja pontosabban ontja magából a játékokat mert nem pár éve az biztos, úgyhogy minden megvan náluk is az ami a R*-nál, de jobbat mondok, a CD Project Red-nek nem volt meg és megtudták csinálni, sőt a Witcher 3-ig nem volt meg az ami most már igen, úgyhogy senki ne mondja, hogy nem lehet mert simán mehetne, az, hogy mindenkinek a könnyű pénz kell érthető, csak ezzel mindennek odakúrnak.

    A GOG meg szép és jó de nehezn hiszem, hogy annyira hozná a pénzt mint a többi saját kliens.

    A Bandai Namco is egy hatalmas cég szintén ami szintén régóta csinál játékokat, nekik se lenne gond de nem is az ő címeikkel van a baj, a WB. meg inkább filmet csinál mint játékot, ha belegondolok az első Arkham Batman-ig nem is adtak ki semmi olyat, de ez nem biztos.

    Ebben az egyben a Sony csinálja jól, tökéletesen nem izgatja őket ha egy Uncharted 4 több százmillióba fájt mert mindenki szerette és vitték a gépeket is, pedig ez se lesz nyereséges, nemhiába nem tudni mennyi volt az a játék, de mondhatnám a Horizon Zero Dawn-t ami 7 évig készült.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák