Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz cyberkind #109388 üzenetére

    Megint részben irreleváns dolgokat emlegetsz fel. Nem volt kihasználva? És? Ha nincs rá kereslet akkor nem is lesz kihasználva. Meg majd egyszer-talán-kitudjamikor-lehetsoha jön a többi Alien film a mostanin kívül...Szuper. :N Ne szaladjunk már ennyire előre. Ha ez a mostani film vaskos bukás lesz, kétlem, hogy jönne a többi film...

    Na és akkor ha már filmek. Nézzük már meg, mekkora ordenáré nagy siker volt akár a Prometheus, akár a Predators. Az USA-ban például egyik sem hozta vissza a költségvetését (nettóban), és a nemzetközi bevételekkel sem volt hűdenagy siker. Nekem ezek az adatok nem azt mutatják, hogy Alien/Predator vonalat úgy kajálná a nép mint a ruszkik a vodkát. Filmek terén sincs kimondott nagy érdeklődés és elsöprő siker. és akkor ezek csak filmek, nem feltétlen teljesen azonos a két célközönség, ergo játék vonalon lehet még szarabb is a produkció (meg persze jobb is).

    Ha az Alien Isolation valóban nem volt túl sikeres (én nem állítom hogy az volt, sem azt hogy nem), akkor szerintem nem vár fényes jövő ezekre a lényekre játékfronton egy darabig. A legutóbbi AvP elég harmatos volt, az Aliens Colonial Marines botrányát legszívesebben meg nem történté tenné kábé mindenki, akit érintett. Filmek teoretikusan adhatnak löketet persze, de ahogy írtam, az eddigiek alapján azoktól sem kell feltétlenül csodát várni.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák