- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz HollywoodBoy #27796 üzenetére
a meglévő filmgyűjteményedből (library) nem lehet direktbe imdb pontozni a filmet pl, ez hasznos lenne, hogy ne kelljen alt tabozni és egy böngészőt elővenni, majd ott megtenni, jó lenne ezt az XBMCből a film lejátszása után, hogy kínálja fel mint opciót, 10 pontból mennyire tetszett nekem az adott film. Egy szimpla autentikációt igényel, amit megadnánk az XBMC menüjében pl.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Toobee
veterán
Én hiányolom belőle a gyorsgombos hangkimenet váltást. Illetve néhány cyril betűvel írt cue fájlos flac ripnél a gépen keresztül nem hajlandó lejátszani a fájlokat, ugyanakkor számonként szétbontva látom. Viszont telefonról, a Yatse appon keresztül indítva hibátlanul megy, csak a számonkénti szétbontás marad el. 12.2 esetén, ha sokat ment a gép (1+ hét, akkor egyre könnyebben fagyott le a program). Ha Yatse-n keresztül sokat nyomkodtam a jobbra nyilat, azaz a +30 mp-es léptetést, akkor mondjuk 9-10 egymást követő leütés után kifagyott a program. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
eboostr
aktív tag
Nem kezeli a blu-ray filmek menüjét, valamint szerintem gyári bd 3d-t nem támogatja
-
gorbep
senior tag
Nincs interpoláció-Superfluid.....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
BullZeye
veterán
Feliratoknál nem lehet normális hátteret beállítani a feliratnak. Minden más lejátszó tud ilyet.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
MM
őstag
Ha aktuális még:
Hiányolom az XBMC-ből az audio kompresszort, ami halk esti filmnézésnél (főleg szinkronizált filmeknél) nagyon jó lenne.
KMPlayer pl. ezt évek óta hibátlanul tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest