Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
válasz Gargouille #55485 üzenetére
Mivel a csoportok között lépkedni dupla meg tripla klikkel kell elég rendesen használódhat a gomb. Plusz a relatíve kemény gumi is rátesz mivel a nyomás ereje eleve nagyobb kell legyen a végén nem tudod olyan finoman kontrollálni mi az az erő amivel épp kapcsolsz vagy már a kapcsolási erőn túl nyomod a kapcsolót feleslegesen. Persze nyomkodni jó és stabil csak előfordulhat hogy az ember túl nagy erővel kezeli.
Igen az SOS az még megy de soha nem volt rá szükségem és szerintem SOS-ezhetnék én bárhol a kutya nem jönne oda csak azt néznék mi viollog
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
FBLLMAG
senior tag
Rengeteget kapcsolgatta.
De állandóan fejlesztik a kapcsolóját is. Érzem a kapcsoló keménységén, hangján. Kb évente újítanak. Mint írtam, a ZL kapcsolójának gumiborítása pár éve még szakadt, mára 100000 kapcsolásra tesztelve. Nálam is bírja a nyúzást.
-
Nahát!
tag
Szerintem nem maga a kapcsoló gomb ment tönkre, hanem az elektronika - de mint felhasználó azt tapasztaltam, hogy a kapcsolója nem úgy működteti, ahogy kellene. Normál használatban voltak egyébként.
Tényleg fejlesztik, a jelenlegi lámpák kapcsolási érzete már sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest