Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vlah

    tag

    válasz FBLLMAG #67073 üzenetére

    Remélem engem senki sem értett félre. Részemről teljesen rendben van, bárki bármilyen lámpát vehet. A bóvlinak az ára az előnye a convoynak az ár/értéke, a fenixnek meg a minősége.
    Én csupán azért szólalok meg, mert néha úgy érzem magam itt, mintha egy reklámelőadáson lennék valamelyik gyártótól és részletes tájékoztatás kicsit egyoldalú és torz képet fest arról, hogy mit kap az ember a prémium márkától. Persze értem, hogyha valakinek ez üzlet, akkor kihasználja a fórumot, hogy eladhasson lámpát, de aki itt olvas minket jobb, ha a valósággal is tisztában van. Persze nem akarom letörni senkinek a kedvét, hogy lelkendezve meséljen a lámpákról, lámpáiról. Számomra értékes FBLLMAG minden hozzászólásod, ha nem érdekel, akkor nem olvasom el, de nem zavar. Ugyanakkor sokmindent megtudtam belőlük és persze az is becsülendő, ha valaki ennyire lelkesedik a témáért. Én is örülnék, ha nem lenne itt sértődés, személyeskedés, beszólogatás tartósan. Az ami eddig történt szerintem rendben van, sőt még néhol szórakoztató is volt:)

    Én legjobban Mittudomain és Vince közösségi, támogató és vicces jelenlétét értékelem, ők biztosítják a pozitív hullámokat, de rendben van minden egyéb is.

Új hozzászólás Aktív témák