Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris Kiki

    senior tag

    válasz sarajhvh #67063 üzenetére

    Kérlek áruld el mik voltak a "közelmúlt történései", ami miatt "le akarják harapni az ember fejét"? Az emberek leírják véleményüket egy lámpáról (jó esetben tapasztalati úton és nem YT videók alapján (ugye?)), a másik ember pedig ha nem ért egyet, vitába száll ezzel a véleménnyel.

    Az megint egy más dolog, hogy egyes emberek sztárolnak bizonyos (drágább, nagyobb nevű) gyártókat, és olyan indokokat hoznak fel mellettük, amelyek túlzóak, nem fedik teljesen a valóságot, erősen csúsztatottak. Ilyenkor valóban fellángol egy hevesebb vita, de ez a maximum.

    "gyengébb minőségű lámpákkal, nem mertek útnak indulni."
    Mi van? Azt ugye érzed Te is, hogy egy elemlámpa nem űrtechnika? Nincs annyi alkatrész, mint egy autónál, nincs akkora variancia, hibalehetőség. Lehet picit jobb hatásfokú a driver, de már az emitter például minden lámpában ugyan az a néhány piacon lévő típus. Tudom vakmerő és felelőtlen vagyok, de bármelyik $20-os Convoy lámpámmal bevállalnék egy világkörüli utat is (tartalék akkut és tartalék Convoy lámpát azért vinnék).

    "Ezen kiváló fórumon, ha említést tesz az ember drágább lámpákról, arogáns módon támadják, le akarják harapni az ember fejét."
    Továbbra sem érzem ezen a fórumon ezt a fajta fejleharapós hozzáállást. Csak tudod amikor egy "drága" lámpa mellett az a fő indok, hogy "Az akkud lemerül az órás használat közben, míg keresed a címeket. Ha hazamész, 500 - 600 € -ós üzlet ugrott.", akkor az inkább bohózatba illő, ne lepődjünk meg azon, hogy a vita a szokottnál kicsit hevesebb volt.

    "Nem értem!"
    Ezen nem csodálkozom, hiszen Te magad jelentetted ki saját magadról, hogy nem vagy bölcs. De dörgölőzni bizonyos emberekhez azt szeretsz. Ez a hozzászólásod is 0 információt tartalmazott az elemlámpákról, csak arra volt jó (remélem nem), hogy felszítsd a parazsat. Látványosan beállsz egy olyan ember mellé, aki egyébként nem szorul a védelmedre, és az off gomb használatát sem sikerült elsajátítanod.

    Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

Új hozzászólás Aktív témák