Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz Ra3 #64534 üzenetére

    Ha szólsz privátban, segítek olcsóbban beszerezni. Ez nem gond. Én sem nyomtatom a pénzt. Viszont már párszor pottyantak nálam is a lámpák (csempére, betonra, acélra). Túlélték. 7 / 10 év a gari (Ledlenser / Armytek), ha mégis valami történne velük. A Zebra meg elpusztíthatatlan. Az Emisar fémházát a Zebrám már berepesztette (mint a gyurmát), mikor egymás mellé kerültek a zsebembe.

    Mint írtam, a Zebra állandóan a táskámban van. A Fenix -től ingyen kaptam fejlámpa tárolót, abban tartom az Armytek fejlámpámat. Ha kell, felkapom, és viszem. Ez már a gyors pattintós változat. Akár kézfejre is rakhatom. A mágnese kivehető. Ledlenser MH5, Nitecore NU25 is kéznél van. Ágy mellett lóg a NU25. Bicajon rajta van a NU05 KIT, 0 perc alatt fejlámpa lehet belőle (a keskeny pántja elveszik a bicaj táskájában), ha szükségessé válna (defekt, láncot ledobja).

    Bicajon ott van elöl a Nitecore BR35. Nem kel a +fejlámpa a közlekedéshez. Kanyarba ez is bevilágít. Rendesen. Nappal meg elég fényesen villog, hogy észrevegyenek. A körforgalomban sem jönnek ki elém. ;)
    A Ledlenser P5R Core lámpámat is próbálgatom a bicajon. Figyelmezteti a többi közlekedőt (biztos észrevesznek, kipróbálva), engem viszont nem zavar. Este sem. A Fenix lámpaszerelék pedig oldalra is fordítható, ha szükségem lenne rá.

    A garázsban Li-Ion akkus dolgokat télen nem tartok. Nem tesz nekik jót a hideg. A régebbi Armytek Tiara A1 PRO fejlámpám viszont kint tartom, szükség esetére. A szerszámos táblán. ;)

Új hozzászólás Aktív témák