- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz Masooo #44339 üzenetére
A fényképezőgépek is elektronikus kapcsolósak, ezért kikapcsolt állapotban is merítik az akkukat, ha túlmerül, az gond. A távirányító is meríti folyamatosan, persze kis árammal, és nem jelzi ha már alacsony a feszültség. Ettől függetlenül működik, mikor éppen nem volt elemem, akkor én is akkukat tettem bele.
Hogy mibe tedd? Nálam gps-ben, fényképezőgépben, lámpában, számológépben vannak AA akksik, lámpában, mérlegben, infra hőmérőben, luxmérőben vannak AAA akksik. Korábban voltak még walkie-talkieban és külső-belső hőmérőben is AAA-k, de előbbiek megpusztultak, utóbbi meg két hét alatt leszívta, meguntam töltögetni.
A vérnyomásmérőben nem tudom mi van, mert tizenéve vettük, és azóta az van benne ami. Évente pár mérés van.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest