Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Ennek akkor ugyanaz a baja mint az enyémnek, nekem videót kértek, és jött a refund, annyi bajom volt hogy a reklamációhoz csatolható file mérete max. 2MB(!!!), szóval ment a kísérletezés ezerrel hogy milyen egérmozit csináljak amin még látszik valami.
Szerintem mi tényleg belefutottunk egy hibás szériába, nincs a fej rendesen betekerve, és gond van a kontakttal emiatt.
Majd Zozz-tól kell kérni pár instrukciót a szétszedéshez, én még bízok benne hogy működésre lehet bírni komolyabb sérülés nélkül is.Nimh lámpából nekem is van itthon pár egyébként, jellemzően nem túl izmos darabok, de van létjogosultságuk, nagyon jól használhatók beltérben, ajándékba is jobb ilyet adni, nincs macera az akksikkal.
Lumintop a legtöbb, van itthon belőle Tool, Worm, IYP365, de mindennapos használati darab a BLF348, meg annak az Singfire változata, nagyon ritkán volt még lemerülve bármelyik mikor kellett, és tudom hogy ha a legdurvább fokozat jön elő akkor sem vakulok meg a lakásban.
Az edc lámpám is ilyen, Klarus Mi7, igaz hogy most liionnal hajtom, de félgőzön eljár sima elemmel is.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest