Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ra3

őstag

válasz BBéci #37135 üzenetére

Ennek akkor ugyanaz a baja mint az enyémnek, nekem videót kértek, és jött a refund, annyi bajom volt hogy a reklamációhoz csatolható file mérete max. 2MB(!!!), szóval ment a kísérletezés ezerrel hogy milyen egérmozit csináljak amin még látszik valami. :)

Szerintem mi tényleg belefutottunk egy hibás szériába, nincs a fej rendesen betekerve, és gond van a kontakttal emiatt.
    Majd Zozz-tól kell kérni pár instrukciót a szétszedéshez, én még bízok benne hogy működésre lehet bírni komolyabb sérülés nélkül is.

Nimh lámpából nekem is van itthon pár egyébként, jellemzően nem túl izmos darabok, de van létjogosultságuk, nagyon jól használhatók beltérben, ajándékba is jobb ilyet adni, nincs macera az akksikkal.
    Lumintop a legtöbb, van itthon belőle Tool, Worm, IYP365, de mindennapos használati darab a BLF348, meg annak az Singfire változata, nagyon ritkán volt még lemerülve bármelyik mikor kellett, és tudom hogy ha a legdurvább fokozat jön elő akkor sem vakulok meg a lakásban.
    Az edc lámpám is ilyen, Klarus Mi7, igaz hogy most liionnal hajtom, de félgőzön eljár sima elemmel is.

[ Szerkesztve ]

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák