Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    Pár közérdekű információ:

    Az XTAR megszünteti a forgalmazást kínai webshopokban, a gearbest így minden xtar cuccot ki is futtat. Akinek kell még jó áron ilyen töltő az most vásároljon be, azt írták, hogy teljes átalakítás van a cégnél folyamatban, nem csak a gb-et érintő.

    Boruit kezdi megszüntetni a cuccok gyártását. Sajnos pontos infót nem tudtak arról adni, hogy ezzel a céggel mizu van, megmaradnak-e vagy eltűnnek örökre, esetleg csak pár termék hullik ki a sorból. Egy biztos, nem tud a GB rendesen beszerezni mindent tőlük, így érdemes elgondolkozni azon, hogy RJ02 kerüljön-e az xtar töltő mellé a kosárba, mert nem garantált a készletek utántöltése.

    Más:

    Nem olyan régen aliról linkelt világító kapcsoló panelt megrendeltem és a héten be is futott. A kedvenc XPL-HI LED-es C8-asom kapta meg. Annyi átalakításra van szükség a használat előtt, hogy a gumi nyomógomb alatt lévő alátétet ki kell furkálni. Én 8db lyukkal oldottam meg a problémát, így stabil is maradt a gomb támasztása és a fény is átjut rajta. Vak sötétben sikerült a hétvégén tesztelni, kifejezetten erős a fénye, simán leszed a sniper kilométerről ha a kezedben tartod :DDD
    Nyilván nem olyan profi cucc mint amit Zozz épített több LED-es világítás, ellenben ehhez nem kell több helyről beszerezni alkatrészt, az egész panel csere kb. 5 perc fúrással, becsiszolással cigivel együtt, és teszi a dolgát, drivert sem kell bántani, beteszed működik. Bekapcsolod elalszik. Kikapcsolod működik. Az én C8-asomnak már cseréltem a nyomógombját kék GITD-re, így azon át jön a kék fény.
    Fényszennyezett területen ilyennek látta a telefonom:

    Szerintem ezt az 500Ft-ot megéri, többet nem.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák