Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    válasz V/ #82206 üzenetére

    Miért nincs lista azokról a fizetési cégekről, megoldásokról, akiket én, mint ebayes eladó használhatok a paypal helyett az ebayen a pénzek fogadására? Nem hiszem el, hogy csak a Payoneer van ilyen. Mi van a Wise-vel, meg az Adyennel, jók az ebayhez? A Payoneert 2005-ben alapították, new york-i központú cég. Az Adyen 2006-os alapítású Holland cég, a Wise a Transferwise új neve, alapítva 2010-ben, londoni központú. Olyan cég kéne, ami európai központú, pont a Payoneer nem ilyen. A Paypal 1998-as, kalifornia központú. A Paypalnak 2015 óta nem az ebay a tulajdonosa, különváltak. Ezzel kezdődött az egész?
    Arra válaszoljon valaki, hogy az ebaynek miért jobb pl. a Payoneer, mint a Paypal volt? Mit nyernek vele? Nem értem. Ígyis-úgyis minden költséget az eladók fizetnek mindenütt.
    A 82208-ban lényeges dolog van, amikor az ebayt kezdtem 2008 körül, akkor külön be kellett lépni a Paypalba minden pénzérkezéskor, hogy kézzel fogadjam a pénzt, be lehetett éállítani hogy Ft-ra váltsa, vagy ne, és egy ideig ez után kb. 21 napig függőben volt a pénz, mert kezdő voltam. Aztán ezek megszűntek, simán abban a pénzben kapom meg, amiben fizetnek, külön van $, €, GBP egyenleg. Melyik ebay által elfogadott rendszernél lehet ezt megtenni?

Új hozzászólás Aktív témák