- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
Köszönöm. Item number alatt már megtalálta, érdekes hogy a normál listában már nem tudta megjeleníteni. Nem is ismertem ezt a módszert, bár szerencsére csak nagyon ritkán fordult elő, hogy nem jött meg valami.
Nálam most minden működik rendesen, bármiféle hibaüzenet nélkül. -
adika4444
addikt
Hali!
Megnéztem az összefoglalót. Jól értem, hogy erre a billentyűzetre a vételáron és a szállítási díjon felül nem kell ráfizetni? A brexit miatt perpill hogy áll etéren az UK-ból történő rendelés?
Előre is köszi!
üdv, adika4444
-
Topikgazda
válasz adika4444 #81702 üzenetére
Jól érted, ha valami összértéke nem éri el a 32,27 £-ot, akkor nem kell áfát fizetni ha márciusban érkezik meg Magyarországra, egyébként kell áfát fizetni ezen összeg felett.
Az EU-val megkötött kereskedelmi egyezmény csak azt eredményezte hogy mindenre 0 % a vám tétel, feltéve ha egyértelműen az Egyesült Királyságból származik, ott lett beszerezve. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
(V/ mester, ez kesz.. ugye a hibás ragszamos)
VV001503358HU
Engem a posta mindig megszopat :D 2 hete kerestetve. Kártérítési igénynek mi a menete? Eladás esetén vevő nyer fixen? Max a türelmén múlhat hogy mikor lesz kártérítés? Mi a javasolt menet?
Nemzetközi levél, X összegig biztosítva. -
Topikgazda
Még mindig nem tudják hogy miután átesett a kifele vámoláson azután hova rakták?
30 napon belül adniuk kell valami igazolást az elvesztésről, az alapján kell beadnod egy kártérítési igényt.
Ha leigazolják hogy elveszett, akkor a vevőnek vissza kell adnod a pénzét. Ez független attól hogy te mikor kapod meg a kártérítés összegét. Sokan úgy gondolják hogy ez úgy működik, de nem. Ez az eladó és a szállítási szolgáltató problémája, a vevőnek nincs köze hozzá.
Itt nincs senki nyerési helyzetben, a vevő jogosan vár valamit a pénzéért, te jogosan várod hogy a szállító eljuttassa a vevőhöz, így mindketten vesztesek vagytok egy cég trehány munkavégzése miatt.
Itt az szokott lenni a gond, hogy a vevők többsége nem vár és indítja a case-t hogy nem kapta meg és ez neked rontja a minősítésed, még akkor is ha a Posta volt a hunyó. Ezért jobb ha önkéntes alapon megy.
A másik gond az hogy a PayPal a jutalékot valószínüleg ennél sem adja vissza akár önként, akár az eBay case miatt megy vissza a pénz. Én azért ennél is beadnák egy kérelmet, mivel a Posta veszítette el, ezért vétlen vagyok, csak ne számítsák már fel. Van 50% esély arra hogy teljesítik, de ez is több annál mintha semmit sem tennék. -
khron78
őstag
Sziasztok!
Eddig a UK oldalon árultam pár dolgot. Nem is tudom miért választottam ezt korábban, talán Európában ez tűnt logikusnak. A lényeg, hogy a globális Ebay oldalára szeretnék áttérni, amennyiben ennek van értelme. Használja/ta esetleg valaki mind a kettőt? Mi a különbség? A globális oldalon azt meg tudom tenni, hogy csak az Unióba szóljanak az eladásaim, vagy az USA-ban is kötelezően hirdetnem kell? Nem szeretnék VÁM-al és a többi dologgal szórakozni.
-
Topikgazda
válasz khron78 #81706 üzenetére
Nincs ilyen hogy áttérés, bármelyik eBay oldalon belépve adhatsz fel hirdetést.
Az a lényeg hogy mindenhol lenni kell egy alap szállításnak és azután úgy variálsz ahogy akarod, szóval ha angol akkor kell egy angol alap szállítás, ha az eBay.com akkor egy alap USA szállítás, olyat nem lehet megadni hogy csak EU-s akár angol, akár USA a hirdetés feladási oldal.
De ez nagyjából kiolvasható az Összefoglaló, 8.a Az eBay-en történő eladásról néhány gondolat részből is.
Eladóként ha kimegy Magyarországról az eladott terméked nem tudod a vámolást kikerülni, kell a vámárúnyilatkozatot csatolni, más vámolási dolog meg nem érint, mert nincs. A vevődnek kell megbirkózni a helyi vámosokkal, neked csak a nyilatkozat csatolás a kötelességed.[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Köszi a választ! Eddig nem kellett vámárú nyilatkozatot csatolnom. EU-n belülre ezt meg kellett tenni eddig is? Valamilyen értékhatárhoz van/volt kötve esetleg? Akkor a kötelező helyi eladás emiatt választottam annak idején az angol Ebay-t az US oldal helyett. Nekem azon kell gondolkoznom, hogy hol éri meg értékesítenem. Például az a US oldalon előny, hogy a postaköltségnél, azonos kategórián belü magasabb összeget is megadhatok. A listázási díj meg a UK Ebay-en 20 termékig ingyenes. A global oldalon azt hiszem nicns ilyen lehetőség. Akkor valószínűleg esetemben csak a német oldal lenne a megfelelő, ha tudnék németül. Pro kontrákat lenne jó tudni. Nem értem miért nincs külön EU-s Ebay site.
-
Topikgazda
válasz khron78 #81708 üzenetére
Az EU-n belüli nem változott, oké nem írtam hogy EU-n kívülre menő csomagokra értettem a vámárúnyilatkozatot, mert EU-n belül nincs vámolás és eszembe sem jutott.
Viszont Anglia is harmadik ország már.
A kategóriák maximum szállítási költségét nem lépheted át egyik oldalon sem.Az áremelkedések miatt sajnos nem vagyunk versenyképesek, a posta az horror árú és ha sporólni akarsz akkor bizony használnod kell az ePostakönyv-et ami macerás.
A listázási díj egy darabig ingyenes mindenhol. Szerintem neked már 100 van. De lépj be az eBay.com oldalon és a jobb oldali menüben a Selling menüpont és látni fogod a limitjeidet.
Azért nincs külön mert vannak az EU-s országok nemzeti oldalai, felesleges egy új összevont, ilyen mint a Brexit szétzilálta volna az egész rendszert, mert mi lett volna az angol eladókkal? Az EU-s domain neveket sem használhatják most már az angolok.[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Tehát azok az eladók, akik angol nyelven szeretnének eladni az EU-n belül és nincs saját Ebay oldaluk, azt egy közös EU-s oldalon meg tudnák tenni és Euro árfolyammal. PL. adott egy konzoljáték, ami többnyire régió specifikus. Ezt minek áruljam az USA-ban? Angliába meg a Brexit óta nem vagyok versenyképes. Főleg, hogy a postaköltség 3.5 fontra van maximalizálva ebben a kategóriában. Tehát a UK Ebay mindenképpen kiesik, mert oda nem adhatok meg külön eladási árat, mert az senkit nem fog érdekelni, hogy nekem oda ténylegesen nem 3.5 font a szállítás, hanem mondjuk 7 font. Plusz a vámárunyilatkozat stb. A US oldal meg akkor alapvetően használható, csak pont a tengerentúli oldal nekem felesleges. Ha mégis ott elviszik, akkor az inkább bosszúság. Plusz költség, vámáruzás és nagyobb eséllyel veszhet el a csomag is. Átfutási időket is külön kell megadni, míg az EU-ban általában egyforma idők vannak. Németül meg ezért nem fogok megtanulni, ahogy az angollal ellentétben sokakat ez tarthat távol a német oldaltól. Angolul se tudok beszélni, de az oldalt tudom használni, ami a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz khron78 #81710 üzenetére
Mint írtam: bármelyik eBay oldalon belépve adhatsz fel hirdetést.
Megírod a hirdetés szöveget angolul. Ezután Google fordító vagy ha van MS Office lefordítod német, spanyol, francia, holland, olasz, lengyel nyelvre.
Megcsinálod a business policies-t a szállításra, a fizetésre és a visszaküldésre.
Ezután belépsz a német, osztrák, spanyol, francia, holland, olasz, lengyel oldalakra és a megfelelő nyelvű hirdetést feladod, mivel megvannak az üzleti szabályaid azokat hozzárendeled, a hirdetés elkészítésnek ugyan azok a lépései, pontjai minden oldalon, a felület egységes csak a nyelv eltérő, mivel minden oldalon van ingyenes lehetőség még pénzbe sem kerül, legfeljebb akkor kell + fizetni ha a láthatóságát a hirdetésnek a eBay.com-ra is ki akarod terjeszteni (0,3 €), mert van aki EU-s létére ott kezdi el keresni azt amit szeretne megvenni.
Így megoldva az hogy legyen EU-n belüli hirdetésed. Pár perc az egész ha elő van készítve. -
GameKeeper
lelkes újonc
Szeretném jelezni, hogy ismét lemaradtunk a világtól... A Spanyolországból vásárolt terméket az eladó a Spanyol Postával küldi nyomkövetési opcióval, amely majd átadja a Magyar Királyi Postának kézbesítésre. Az Én Postám alkalmazás mai jelzése alapján kiderült, hogy ott már időgéppel továbbítanak csomagot, íme a mai - ami holnapi - állapot:
-
GameKeeper
lelkes újonc
válasz GameKeeper #81713 üzenetére
-
Topikgazda
válasz GameKeeper #81713 üzenetére
Már ma tudják hogy holnap mikor fog indulni a repülőgép. Ezek általában kötött időben kell hogy induljanak, mert a kifutó nincs örökre fenntartva nekik. A szállítási folyamat egy része előre tervezhető itt is.
-
GAbre
veterán
Valakinek van 5lete ebay feltört fiók eladásra?
Mert már lassan 2 hete várom,hogy a team kivizsgálja az esetet,és visszatöröljék arról a pénzt.
Többször írtam chaten,már vizsgálat alatt volt 2x.
Erre fel,nincs is.És megint megy a szöveg,hogy majd kivizsgálják.
Visszatörölni megrendelést,meg ebayből nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Továbbra sem enged listázni:
"You have reached your maximum account balance limit. Your limit is based on transaction history and reputation as a seller on eBay. Your history of selling on eBay and any previous past-due balance may affect your limit."
Most akkor még 14 napig áll Pay-Pal-on a kapott pénz, utána vonja le elvileg az ebay. Addig nem hirdethetek ezek szerint?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Még októberben legvégén rendeltem eBayről egy ~4000 Ft-os öngyújtót. Az "várható szállítás" (estimated delivery) legvége valamikor január 28 környékén volt, vagyis addig nem tudtam a Resolution Centerben reklamációt nyitni rá hogy nem érkezett meg.
Végül január 31-én nyitottam eBay Case-t, akkor végre engedte. Megírtam hogy több mint 3 hónapja nem érkezett meg a termék, szeretném visszakapni a pénzem. Válaszolta az eladó a szokásosat hogy szerinte a helyi postán van (nem volt rajta tracker + voltam bent ellenőrizni), majd utána írt hogy szeretné visszaadni amúgy a pénzem de "az eBay azt mutatja hogy nem tudja visszaadni, szerinte lépjek én kapcsolatba az Ebay-el"
Ez egy picit gyanús volt, mert eddig ha eBay Case-t nyitottam és problémám volt az eladó mindig vissza tudta adni a pénzt, nem kellett nekem külön írni az eBaynek. Meg alapból azért van ez a case, hogy eldőljön kinek van igaza, ezeket megírtam az eladónak is válaszomban.Majd eltelt 1 hónap és a case nyitva marad, de most nem tudtam arra a gombra kattintani hogy "ha nem tudtuk megoldani problémát az eladóval, kérjem az eBay segítségét" mert nem volt ilyen. A mai napon bezárták a caset és ennyi hivatalos választ kaptam: "This item isn't covered by the eBay Money Back Guarantee. We're sorry you had a problem with your purchase."
Most ezt nem teljesen értem, hisz a PayPalról is ide irányít ha meg akarom reklamálni. Illetve itt volt a nyitott eBay Case 1 hónapig minden részlettel, mi az hogy nem fedezi az eBay garancia mikor 3 hónapig nem jött meg, és miután letelt az estimated delivery egyből utána nyitottam rá egy reklamációs jegyet. Illetve elolvastam az "eBay Money Back Guarantee" részben semmi olyasmit nem találtam amiért ne lenne fedezve ez a rendelésem
Valaki találkozott már hasonlóval ? Megéri fellebbezést írni ? Fognak vele foglalkozni ?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Topikgazda
Nem azt írják, az van írva hogy van valami hirdetési limited, nem arról van szó hogy a pénz visszatartva. Lehet hogy technikai hiba, beragadt a számlálód. Írtál nekik?
És a számlázásnak sincs köze a PayPal-os visszatartáshoz, Minden hó 15--e számlázási forduló, a február 15-ig történt eladásokról kaptál 20-a körül előszámlát és annak a fizetése történik március ezen napjaiban, ha nem kifogásoltad. De ezt írták is az előszámlánál.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz khron78 #81725 üzenetére
Csináld azt amit írnak. Lépj be azon az oldalon ahol regisztráltál. és nézd meg milyen eltárolt fizetési eszközöd van, töröld aztán majd lesz valami.
A Payments linknél a PayPal vagy kártya törölhető, ha itt meg van jegyezve akkor lényegében gyors fizetés történik és mondjuk nem lép be a PayPal-ra, hanem megy pénz.
Ezt mindig kiütöm, legyen csak PayPal kétlépcsős azonosítás:
Ez a jó alap helyzet:
De ha valaki nem akarja pötyögni a bankkártya adatokat akkor Add payment option-al hozzáadhatja bankkártyáját, de akkor az eBay-en is kapcsolja be a két lépcsős belépési védelmet.
A PayPal Account-hoz nem kell nyúlni, ott az a jó ha össze van rendelve.
-
Topikgazda
válasz khron78 #81727 üzenetére
A PayPal össze van rendelve az eBay fiókkal? Mert van olyan eladói korlátozás hogy csak olyannak ad el akinek van és ez a ellenőrzési rész azt nézi. Amit az előbb írtam hogy nem kell hozzányúlni. De előfordulhat hogy valamiért megsérül, akkor pedig törölni lés újra végig vinni az összerendelési folyamatot, nem az első ponti Add payment option!
-
khron78
őstag
Nem tudom. A UK oldalról a globalra szerettem volna áttérni. A Policy-ket csinálgattam és a Payments-nél ezt írta ki. Utána mentem át a UK oldalra és mivel más ötletem nem volt, töröltem mindent. Érdekes, mert a PayPal-on két cím van berögzítve egy kis eltéréssel. Az egy ik az új kártyához van rendelve, a másik címet meg nem tudom törölni valamiért. lehet ezzel van összefüggésben. de nem tudom hogyan. A napokban a UK oldalon és a PayPal oldalán létrehoztam az új internet kártyám adatait, mert a régi lejárt. Ezzel függhet össze. próbálok még valamit kitalálni.
-
Topikgazda
válasz khron78 #81729 üzenetére
Ha a PayPal-on hozzáadtad a kártyát a fiókodhoz akkor azt a kártyát külön ne add meg az eBay-en, mivel a PayPal a fizetési kliens mindkét esetben lehet hogy összeakad.
Nem tudom mit töröltél de a PayPal-nak meg kell maradni az eBay jutalék fizetéséhez, ez nem a vásárlási összerendelés, hanem az eladói résznél van szabályozva.Seller Account
Payment methods for Seller Fees
Automatic payment method - PayPal[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Csak érdekességként rakom ki. Így még nem jártam, hogy pirosan jelzik, hogy gond van a (DPD) szállítással.
Egyébként van egy másik csomagom is, ami elvileg ugyanúgy a hollland DPD raktárában van már egy hete, arra meg nem ír semmi késést. Bár én kétlem, hogy hétfőre itt lenne a csomagom.
Picit bosszantó amúgy, hogy mindkét csomagom hamarabb elért Amerikából Európába (GSP), ahol sajnos megrekedt mindkét csomag.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
rednifegnar
senior tag
válasz catroot #81731 üzenetére
a gsp mindig tetu lassu volt.
lehet ott vamoznak valamit. nekem most a fedex hozott japanbol, az is korbejarta fel eu-t, aztan itt is allt egy par napot, a tenyleges utazasi ido toredeke az egesznek. amugy meg ha van szamod erdemes nezni a szolgaltato sajat oldalan is mert van hogy az ebayos az megakad egy ponton, mikozben a szolgaltato tovabbitja.A camera does not make art, the artist makes art.
-
PROTRON
addikt
válasz catroot #81731 üzenetére
Gondolom azért fura, mert feltételezed hogy kifelé is annyi az adminisztráció, meg a csomag logisztikai elosztás mint befele.
Pedig ha belegondolsz kifelé csak annyi hogy a kikötőben melyik konténerbe kerül ami melyik hajóra megy, míg befele, elosztani a teljes EU-s állományt és megnézni mindegyiknél a vámnyilatkozatot azért más kategória.Én kíváncsian várom hogy mikorra ér ide Kínából a szállítással 19 usd rendelésem. Az 1 usd-s ápr 1-27 közötti szállításhoz képest kifizettem a 3 usd márc 25-ápr 20 közötti érkezésért, de most azt írja hogy lehet már márc 25-re ide is ér. Minden esetre, már elvileg elhagyta a regionális elosztót.
Ha speedpakos akkor jól gondolom hogy ismét magyar posta fogja hozni?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #81732 üzenetére
Mihez viszonyítod a lassúságát?
Global Shipping Program esetén megtörténik az adott küldemény vámkezelése is. Egyesült Királyságból kedden kaptam meg egy csomagot 12 nap után előtte meg 5-10 nap volt innen és ott most nagyon problémás jelenleg a vámolás.
Az USA-ból történő szállítás esetén lehet pár nap növekedés, mert az EU-ba történő beléptetés helye már nem Anglia, de az hogy az ír 23%-os áfával számolnak és nem a mi 27% áfánkkal az nekem kárpótolja a késedelmet, a 10-15 nap helyett most lehet hogy 12-18 nap lesz. A külföldről történő beszerzések időigényesek, főleg egy pandémia közepén azért nem várhatjuk el hogy minden ugyanolyan sebességgel menjen[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz rednifegnar #81732 üzenetére
Elvileg mindkét csomagot már Amszterdamban vámolták. Legutóbb itt Oirschot-ban pár napot csücsültek és jött is a csomag tovább.
Ami gyanús egyébként, hogy nem kaptam még egy sms-t sem a DPD-től, hogy csomagom érkezik 3-5 munkanap múlva, szóval késni fog még a csomagom pár napot biztos.
Mindkét csomagomnak néztem a DPD oldalán a tracking-et, de mindegyik In transit (Oirschot) státuszban van.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
arfer
senior tag
Sziasztok! Ebay-en tegnap vettem egy Internet Rádiót, német eladótól, de csak átutalással lehetett fizetni... Ezen mondjuk kicsit csodálkoztam, de kifizettem Revolut-tal. Ma egy levél jött az Ebay-től, hogy gond van a termékkel és az eladóval, törölték őket, és mivel nem fizettem, nincs gond. De van gond, mert fizettem, ezt ők is tudják, mert még tegnap rákattintottam a gombra, amivel jeleztem, hogy fizettem. Az eladó a törlés miatt persze már nem elérhető, kommunikálni vele már nem tudok. Vissza tudom valahogy szerezni a pénzem, vagy buktam (létezik Revolut-nál chargeback?)?
-
Topikgazda
Miután átutaltad a pénzt bejelölted hogy kifizetted? Mert utalás esetén neked kell ezt jelölni. Ha meg tetted, akkor technikai hiba van hogy nem látják.
Erre is lehet eBay case.-t indítani.
A Resolution Centerben nézd meg hogy mi a helyzet, van e ott valami lehetőséged.
De előtte a Revoluton állítsd le az utalást, a chargeback lehetőséget a Revolut bankjának, amely elutalta a pénzt azt biztosítani kellene, de gondolom itt valami gyűjtőszámla van ez okozhat problémát, mert nem egy €-os külön bankszámlaszámról ami a neveden van lett elutalva a pénz.[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Igen, utalás után jeleztem az Ebay oldalán, hogy kifizettem. Az Order details ezt mutatja is, mégis az volt a levélben, hogy nem fizettem. A Resolution Centerben azt írják, várjak egy hetet, hátha megjön a cucc... Revolut azt írja, hogy már nem lehet visszavonni az utalást ... Ez volt évek óta az első eset, hogy nem Paypal-lel fizettem, és tessék...
-
tomic
addikt
Tudnàtok segíteni abban, hogy decemberben eladtam egy terméket le is vonta a díjàt. Majd jött januàr ahol megint levonta. Majd ma làtom,hogy szintén levette februárra is.
Hol tudom ezt jelenteni,hogyan tudom a pénzem visszakérni? -
Topikgazda
Mi a számla fizetési módja?
Mindig ugyanannyi van levonva?
A hirdetéseid közt nincs fizetős opciós vagy havi megújuló?
(Insertion fee, Gallery Plus, Subtitle, Bold, 1 or 3-day duration, Listing Designer, Reserve price, International site visibility for auction-style listings, havi előfizetés)Ellenőrizd hogy a fizetési forrásról tényleg elment-e az adott hónap elején a pénz.
Az előzetes számlákra miért nem reagáltál? Van 10 nap hogy lehessen reklamálni és csak azután megy a követő hónap elején a levonás. Ilyennel hogy ugyanazt a tételt kifizetés után újból levonják még nem találkoztam az elmúlt 10 évben.
Egyébként az ügyfélszolgálaton Help & Contact, Contact us, Fees & Invoices és alul a Need more help?-nál a Contact us, Selling Fee és Email us.
A vitatott számlák azonosítója, a vitatott tételek megadása.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
És abban az időszakban (a hónap első napjai) mindig volt rajta pénz?
De nem jó valami, a hó 15.-e a forduló nap, A november 15 - december 15-ig az eladás utáni jutalékot januárban kell fizetni, december 20 körül ment az elő számla, az január 4-6 közt kellet volna fizetni.
De akkor ott a PP számla történetben és indíthatsz rá jogtalan kifizetés jelzést azokra amit pluszként terheltek.
Amit elfelejtettél azzal az gond hogy mivel nem reagáltál rájuk elismerted a jogosságát, még akkor is ha esetleg jogtalan lenne. -
Mankó
veterán
Sziasztok!
Most jövök egy ismerőstől, aki ebayen akar(na) fel-, el adni egy terméket, de valamiért mindig az adjon meg más fizetési limitet szövegű üzenet jön fel a hirdetés feladása végén.
Aukciós licit lenne a cél, de még a licit lépcsők megadását se ajánlotta fel. Mit rontunk el? Valaki tudna ebben segíteni, mert nem igazán találtam erről még leírást sem a neten.
Fix áron is próbáltuk, úgyse sikerült és a hiba üzi is ugyanaz.
Előre is köszi szépen a segítséget! -
Topikgazda
A szállítási költség kategória limites, van egy fix maximum lehet hogy azt lépte túl.
Az indulási licit is lehet gond.
És tizedes pont vagy tizedes vessző használata sem mindegy.
A licit lépcsők nagyságát a rendszer adja, benne az Összefoglalóban is nem mi állítjuk.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Szállítási költségnél is próbáltunk 10-100 $-ig mindent.
Csak 3 árat engedett megadni, kezdő, villám és a minimum elfogadott árat.
Az indulási árat 9000 $-ra lőtte be, lehet az nem tetszett neki? Túl nagy lenne a kezdő limit? Erre az indulási licitre gondoltál?
Tizedes pontot és vesszót nem használtunk.
A licit lépcsőt akkor a rendszer állítja, gondolom az indulási árhoz viszonyítva. -
Tomika86
senior tag
Sziasztok
Február 19.én rendeltem Litvániából, mi tart ilyen sokáig hogy nem ér ide hamarabb? Május 5öt írnak dátumra.
Február 24 óta Send item abroad van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Linksys Wireless Print Server for USB2 WPS54GU2
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest