Hirdetés
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuruczz
tag
Appok: kábel, fájlkezelő.
Böngésző van gyári, gmail van gyári, ráadásul működnek is.
RSS-t nem használtam még soha, de a Calibre nem azért készült? Ha leírod hogy kell használni, akár használhatom is (ha tudja a kütyü).
A leghumorosabb felfedezésem: a magyar nyelvű használati utasítás a dobozban egy kis 38 oldalas A6-os füzetecskében... Szóval a zsír új olvasóm kezelését olvashatom lámpafénynél, mert a kütyün sehol nem találtam... Pedig ott is jó lett volna...
Eszembe jutott már egy csomó minden, csak hát az élmények...
Van még a dobozban egy 25x 540 Ft-os kupon is a Digi-Book kínálatához. Kiváncsi vagyok... Ne a feltelepített 300 könyvért vegye meg akit érdekel, elég ha a MEK-ből letölti, a Moly plugin meg szebb könyvet csinál a Calibre-vel, de hát mindegy, legalább van. (Bár a Cool Reader például egyiket sem olvassa (nálam) az AlReader viszont igen). Tökéletes a magyar elválasztás.
Jut eszembe, működik a simításos fényerőállítás olvasás közben.
A készülékhez kapott USB kábel meglepően jó tapintású és rugalmas, apró hiba, hogy "fejjel" lefelé kell a készülékbe dugni.
USB host-ot még nem próbáltam...
Szerintem a Calibre Companion önmagában értékesebbé teszi a nem androidos társainál, persze annak, akinek ez számít.
Szókereső jobban használható ezen, Mint a Nook-on... (könnyebb a forgatás, feladás)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest