Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    Szóval tisztázandó, a jelenlegi Dűném, már a második példány egy héten belül.

    A kérdések azért "lettek feltéve" részemről (szépen jól Magyarul :) ), hogy megbizonyosodjak arról, nem én vagyok a p@cs. Az első darab ugyanis 10-12x lefagyott 4 nap alatt. Az első bekapcsolást követően azonnal a fw frissítés volt az első, hogy pontos legyek. Az összes beállítást, forrást kipróbáltam, de mindegy volt hogy HDD vagy Samba, DVD, BD, ISO, MKV, mert mindennel lefagyott az első pillanattól kezdve. Már a beállítási fázisban is fagyott de úgy, hogy csak a restart segített rajta, pedig HDD sem volt még bedugva és talán még a samba sem volt beállítva. Néha ment órákig, néha 5 perc után megállt, máskor meg 20 perc után akadt ki.
    Nos, a jelenlegi példány még egyszer sem fagyott meg 2 nap alatt, (kopp kopp) pedig igyekeztem zavarba hozni. Lehetőleg ugyanazokkal próbáltam elfektetni, amik az előzőt is lefagyasztották, de simán vette az akadályokat eddig... A HDMI kábel és minden egyéb ugyanaz, nem változtattam semmin. A jelenlegi beállításaim is ugyanolyanok, mint az első példánynál... de, mivel az állandóan fagyott, keresnem kellet magyarázatot/megoldást arra, hogy esetleg mit ronthattam el.

    A boltban is kérdőn néztek rám, de végül cserélték. "Remélem", náluk is ugyanúgy fagy mint nálam, majd felhívom őket és megkérdezem.

    A történet egészéhez szerintem ez még szorosan hozzátartozott volna, de nem akartam még tovább borzolni a kedélyeket. Elég sok triviális kérdést voltam kénytelen feltenni, de ilyen esetben semmi nem számít... Ilyenek is csak velem fordulhatnak elő. :((( Ezennel lezárom ezt a fejezetet és elnézést ha untattam volna a közösséget. :R

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák