Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz trialboj #52652 üzenetére

    Szerintem te fókuszálsz félre. Amúgy mehet ez ON-ban is, elvégre valós "probléma" ami drónokkal foglalkozik.

    "Nem az volt a célom hogy leszóljam azokat akiknek ilyen gépük van, szóval ne errefelé menjen el ez a beszélgetés ha lehet."
    -Mégis azt írod - még ebben a kommentben is.. :)

    "Tehát ezen márkákon kívül nincs semmi?" :U

    "Az említett márkák negyed annyiba sem kerülnek mint mondjuk egy mavic, ami szinte mindenre jó, tehát továbbra sem érzem hogy konkurencia lenne, sem repülési időben, sem sebességben, képminőségben meg pláne, okos funkciók stb."

    Nekem is Dji van. Tényleg jó. De ott is szerintem nem az alapkategóriás Spark és tsa. A konkurencia is tud 300m-re repülni, sőt. Sajnos a Spark nálunk nem tud nagyon többet..Air detto. Hackelni lehet, de ugye nem szabályos. A Sparknak és Air-nek szerintem alternatíva lehet a Walkera Peri, ami most fog megjelenni. A Sparknál többet tud sok mindenben, az Airnak lehet alternatíva, Spark méretben, Spark repidővel. Xiaomi repideje minden, csak nem kevés. A Mavic Pro repidejének egy része is csak reklám, hoveringeben, zaza lebegésben az elvi maximum is csak 21 perc, ami kint nem lesz annyi. És nem nulla akkuval fogsz leszállni.

    Én azt gondolom, hogy te magad írtad le a választ a kérdésedre részben:

    "Az említett márkák negyed annyiba sem kerülnek mint mondjuk egy mavic"

    Ha valami negyed annyiba sem kerül, akkor nem biztos, hogy egymás mellé rakható egy ki-mit-tud-ban.
    Az említett Walkera Peri 400 dodó lesz full verzióban. Fly More mondjuk, több akkuval. Az Air 325 ezer ft RTF-ben itthon. A Xiaomi drónja 350 euróért akár itt is lehet.

    Ha azt nézzük, hogy mennyibe kerólnek, szerintem reális minimum a dolog. Be fognak itt indulni a dolgok. Egyébként ha megnézed, a felső kategóriában azért vannak olyan drónok, amik pariban vannak a Dji-al. A Dji-nak ez a Spark, Air, Mavic, P sorozat csak a kommersz része a portfóliójának.

Új hozzászólás Aktív témák