Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PBA

    aktív tag

    válasz wwenigma #90813 üzenetére

    Hát persze, találgatásokból, hogyne. :)
    Abban egyetértünk, hogy a Diginél olcsóbb szolgáltatót nehéz találni. Abban is egyetértünk, hogy ha valakinek nem felel meg ez, váltson szolgáltatót. Nálam még nem érte el a tűrésküszöböt a bénázásuk, van tartalék netem, a router automatikusan átáll probléma esetén.

    A Digi fizetési hajlandóságáról és átfutási idejéről nem fogunk neked itt konkrétumokat leírni, mert nem tehetjük. Annyi épp elég, hogy (mint amint azt másik topictárs is írta) beszállítóként nem kívánunk együttműködni a Digivel, és ez nem találgatáson, hanem konkrét dolgokon alapul. Ha olyan határidővel fizetném ki a Digis számlákat, mint ahogy azt ők teszik a beszállítókkal, már rég nem lenne aktív a szolgáltatásom. :)

    További konkrétum: beszélj egy-két szerelővel aki Digi műholdast vagy netet szerel jelenleg. Az nem találgatás lesz, hanem konkrétum. :)

    Szóval lehet terelni, védheted is őket (nem tudom miért teszed persze, ha ott dolgozol, akkor jó eséllyel van rálátásod a dolgokra, ha meg nem dolgozol ott, akkor mire alapozod, hogy találgatok?), de attól még fapados szolgáltatásról beszélünk fapados háttérrel, annak az összes nyűgjével. Akinek megfelel így, használja, akinek nem felel meg, szerződjön más szolgáltatóval. Szerintem ez egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák