Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz Geth #72141 üzenetére

    ujlenyomat elliophato és máris feltudja oldani.

    bár durva de szerintem nem érted, leirom inkább.
    szoval ellopja a telod és az ujjad is (érsd: csipöfogoval amputálja az ujjad és feltudja oldani(akár mind a 10-et és akkor hogy locokolod távolról törlöd nah mindegy. )) ekkor te elsőre korházba mész hogy beköttenek nehogy elvérez, addig ö lenyulja a pénzed. ) durva tudom, de ha már azt irja itt valaki, hogy ha csekken fizetsz akkro elüthetnek kirabolhatnak meg a csekekt kicserélhetik, akkor ez miért csak filmekben létezhet , és valoságban nem? .

    és kártyáról volt szó nem telefon nfc-jéröl, bár a telot ahogy irtam ellopható utána átlehet nyomni másra a kodott telon és máris problem solved van, ott már se az ujjad nem kell, és mire letiltod a procedurában a telott szolgáltatónál, meg a banknál a kártyádat, mind ezt az után hogy megjárod a korházat és a rendörségen is tulesel ahol ime szerint betudják azonositani, bár ezek nem 5perc legalább 30p leggyorsabban, addig simán lenyul minden pénzt a kártyádról telodról hivd aminek akarod.
    de szeriuntem most már hanyagoljuk ezt mert nagyon eltértünk a digi témától.

    #72142) dorgan

    még a Digi sem tudja ezt, várj türelmesen, ha weboldalon elérhető vagy jön reklám lift postaládában vagy kopog a digis akkortól.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák