Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Költözés miatt új lakcímre szerettem volna vinni a Digi előfizetésemet. Ügyfélszolgálat nem tudja megcsinálni mert aktív szolgáltatás (és tartozás) van a címen. Írjak levelet. Írtam és csatoltam az adásvételit hogy én nem az vagyok aki az előző tulaj. 10 nap után nem jött válasz, felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy a tartozás kifizetéséig nem vihetem át az előfizetésemet. Na mondom akkor szeretném felmondani, de kérték hogy várjam meg a hivatalos levelet.
    Megérkezett a levél a 28. napon hogy ha bemutatok tulajdoni lapot akkor átvihetem a szerződést.
    Persze mivel folyamatban van éppen a lakáscsere az lehet hogy egy két hét mire a földhivatal bejegyzi. (bonyoltult, van benne lakáshitel..)
    Na mondom nekem elég volt egy hónap csökkentett net és kábeltv nélkül. Bementem hogy vagy elfogadják az adásvételit vagy elköszönünk.
    Bezzeg ilyenkor egyből átíratták. De úgy hogy teljesen új szerződést kellett csinálni.
    (Ezt sem igazán értem) Eddig 5300Ft-ot fizettem az okos csomagért gigás net, tv, telefon. Most 6200-at fogok az 500-asért elvileg addig amíg az optika nem jön és akkor válthatok új csomagra. (bár az előző helyen is utp ment és nem optika) Pénteken jönnek beköti, mert persze csak egy kábel van az is sérült 60mbit jön át rajta és a koax is ki van kötve.
    Most hogy van akkor ez? Ha giga netem lesz optikával akkor visszaáll az eredeti csomag ára?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák