Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz Intruder2k5 #60958 üzenetére

    Persze, csak ez még mindig arról szól, hogy minden egyeztetés nélkül jönnek csinálni.. Plusz a házakban szinte biztos, hogy minden kábel bennmarad.

    Szal, de, ez valahol erőltetés, hogy "nesze ez van.." Van egy jól elkábelezett rendszered, egyszercsak csöngetnek, "leb@sszák" az 1, vagy 2 eszközt, aztán tessék, használjad.. :(

    Félreértés ne essék, nem vagyok az FTTH ellen, csak az ellen, ahogy a digi csinálja. Mellette még kontárok is, sajnos, elég sokszor.

    Elavultabb, ez is tény ettől függetlenül máig jobban mennek az FTTB-s hálózatokon lévő nagyobb sávszélességű csomagok, mint az FTTH-n.

    Évek óta látom az Invitel fejlesztését, amikor még a Digi kanyarban sem volt az FTTH-val, sehol, és hozzáteszem, sokkal jobban is művelik, de ez már mellékes. Persze itt is benne van, hogy mennyire bal lábas a szerelő, vagy stb... De, ebben benne van az, hogyha mások is így állnának a munkájukhoz...

    A mi a korszerűbb, és mi nem részt ugorhatjuk. :)

    Persze, csak nem mindenkinek van lehetősége mondjuk optikai kábelt elkábelezni otthon. Arról már nem beszélve, hogy amikor hozzánk jöttek kötni még régebben az FTTB-n, vagyis jöttek bekapcsolni, és lényegében 1 csatlakozójuk volt, mert mindent megcsináltunk. Majd mondta, hogy kiszámlázzák.. Mondtuk nekik, hogy tessék itt a csati, ne számlázzatok ki semmit. Nagyon kereste, hogy mit tudna kiszámlázni.. Aztán a csatlakozót nagyon szerette volna, mert más nem volt..

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák