Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Hétfőn kötötték be a netet, remekül ment ma reggelig. A router ledek szerint minden oké (van kapcsolat a gép és a Digi központ felé is), csak épp nem nem megy a net. Router áramtalanítás, stb nem segített.

    Kiiktattuk a routert, és a szerelő által létrehozott csatlakozási parancsikonnal próbáltuk a csatlakozást (amivel hétfőn még tökéletesen működött). 691-es hiba: felhasználói név vagy jelszó nem stimmel. Mindkettő helyesen be van írva. (Ezek szerint a router is emiatt nem tud felcsatlakozni.)

    Felhívtam a Digi helpdesket. Azt mondják, rosszul van beírva a felh. név/jelszó, csak ez lehet az oka. Most épp nem vagyok a gép előtt, de biztosan jól be van írva mind a routerbe, mind a parancsikonnál, hisz eddig ment vele, és senki nem írta át.

    Rákerestem ebben a fórumban a 691 szóra. Nem tetszett az eredmény: többen is írtátok, hogy véletlenszerűen pár órára elmegy a netkapcsolatotok 691-es hibával, miközben helyesen meg vannak adva az adatok. Szuper, ha ilyen jellegű központi hibái vannak a Diginek! :(

    Este a gép elől ismét felhívom őket, feltéve, ha még mindig nem lesz jó a net. A fejleményeket leírom majd ide, hátha lesz valami tanulság.

    Ja, mindez Budapesten, 1115-ös irányítószám alatt, alig pár napja bekötött utcában.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák