Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz LSL1337 #46853 üzenetére

    Én is csak pislogtam, amikor a "szarabbnál szarabb" mérési eredmények sarkában ott figyel a "gyorsabb mint az ország 99%-a" felirat. A seed servereket meg egyszerűen tiltani kéne, mert csalás, semmi több, a torrent lényege meg egyébként is a decentralizálás. Hogy a fenébe van az, hogy sosem volt semmilyen szerverem, meg gyors kapcsolathoz hozzáférésem, ennek ellenére 5 megabites feltöltéssel (előtte 10 évig fél és egy mega) simán 2-3-mas az arányom? Pedig pornót sem seedelek, főleg olyat nem amit csak seed miatt öltöttem, extra szánalom ez a kategória egyébként :) Persze nem is töltök le minden szart...

    szőr Artúr:

    Távolkeleti oldalak szarok telekomon is, egyetemi gerincen is, meg úgy általában egész Európában.

    TeeJay:

    Te voltál az aki az osztási arányt állandóan felhozza. Alkalmazd a 300/50-es garantáltra is ugyanezt, és akkor kijön hogy 30-as osztásnál 80/40, 20-as osztásnál is 120/60 jut egy végpontra, ha mindenkinek 1000-es netet adtak el, és használják is. Erre van belőve az árképzés és az osztási arány is. Tehát ha ennél többre vágytok, akkor bizony az elvárásotok a béreltvonalhoz közelít, tessék arra előfizetni (sokszor ennyi pénzért).

    A DIGI néhány helyen túlvállalta magát, ezres netre 300 garantáltat 10GPON mellett lehetne csak adni reálisan, főleg ha az előfizetők többsége 1000-es csomagban van. A tény viszont, hogy ennek ellenére senki nem gondolkodik azon, hogy visszavált mondjuk telekomra vagy UPC-re, jól jelzi, hogy még így is ez a legjobb ajánlat a három szolgáltató közül.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák