Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz V/ #38843 üzenetére

    Az a te hulyeseged hogy nem bizonyos helyekrol van szo ahol még nem aktivaltak hanem olyan helyekrol ahol mar aktivalva van es az IPv6 ready routerek többségén nem mukodik.

    Nalam aktivalva van es nem mukodik az IPv6 ready routeremen. Erre jössz itt böszmeségekkel alátámasztandó a mondanivalódat. Ami nem kapcsolodik a lényegi problemahoz hanem ujakat hozol a beszélgetésbe csak hogy igazold magad. Ez a baj. Vedd mar eszre.

    Magad is bevallod hogy nem ertesz hozza de megis magyarazni probalod... komolyan , ne tedd. IPv6 szolgaltatasnal a belsohalozati IP-k is a szolgaltato pooljabol kerulnek ki, nem csak a routernek dob egy cimet oszt szevasz.

    Pillanatnyilag ez nem teljesül sőt a PPPoEv6 csatlakozas sem jol kezelodik le, valami visszajelzes hianyzik ezert hiaba akarja ugyanazt a sessiont hasznalni a routerem ahog ykell, eldobja a kapcsolatot dialing timeouttal. Ha masik sessiont akarok letrehozni akkor pedig - szabványszerűen - ledob a digi mert mar él egy PPPoE kapcsolat.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák