Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pille69

    tag

    válasz Kwisatzh #9982 üzenetére

    Mondhatnám azt is, hogy rosszul tudod, vagy akár azt is, hogy sokan ezt máshogy gondolják. De a lényeg ugyanaz, sokan nézik a közszolgálatit, többen mint gondolod.
    A közszolgálatik az utóbbi másfél évben rengeteget változtak, mindenféleképpen előnyükre. Csak nézd végig a műsorújságot reggeltől estig! Reggel az RTL Klubon nincs hírműsor, idióta gyerekműsorok, (Jó reggelt skacok :W ) utána buzi :W női magazin,meg mittodoménmi megy. Délután szappanoperák, este valami idióta film és mindez tele reklámmal. A TV2 hasonló, reggel valamivel felnőttesebben indul, 11-től másfélóra EZO.TV, így egykutya. A Cool TV, Viasat3, vagy 6 már sokkal-sokkal jobb. Ott este már jó filmek vannak, de sajnos tele reklámmal. A közszolgálatikon reggel reggelre való műsor megy, napközben akadnak érdekes műsorok is. Előfordul alkalmanként színházi közvetítés, meg normális, jó filmek is, - reklám nélkül - meg a leesős vetélkedő. Sport? OTP Liga, Forma1 is a közszolgálatin van. Előtte évekig tartalmatlan, nem szórakoztató volt a királyi tv, de nagyot lépett előre.
    Nemrég a munkahelyemen is szóba került ez a téma, és másnak is ez volt a véleménye. Persze ez többtényezős téma, függ pl. a kortól, beállítottságtól, igénytől, igényességtől, meg biztosan mástól is.

Új hozzászólás Aktív témák