Hirdetés
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pille69
tag
"DIGI a Danone gyumolcs Joghurtjara hasonlit, evek ota 59ft 1 pohar, de evek ota csokken a merete, elobb utobb rajonnek az emberek, hogy 79ft-ert jobban megeri a masik ceg gyumolcs joghurtja, ha 70%-kal nagyobb "
Ez nagyon jó, még soha nem számoltam utána.
"DIGI kb. 15 csatornaval van lemaradva a tobbi nagy szolgaltatotol, ebbol 10 olyan amit azert az elofizetok tobbsege szeretne, Eurosport HD se lesz soha gondolom a DIGI-nel, mert az ugye nem sajat gyartasu igenytelen sz@r."
Lehet, hogy én nem tartozom a többséghez, de az én igényeim három csatorna híján digi mini csomagba beleférne. Ugyanazokat a reklámokat mutatják mindenhol, a netről bármit le lehet tölteni, sport-, zenecsatorna engem személy szerint nem érdekel.
"Mert vetitetni barki tud."
Szeretnék egy projektrot, hogy vetíthessek én is. Esetleg majd egy másik lakásban.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest