Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    Sziasztok!

    (fél)Győzelem!

    Ma megjöttek a megrendelt termékeim. :))

    Rendeltem egy Osztó TV hármas R-3 Signal terméket, mert háromfelé fogom osztani az ZTE-ből kapott jelet.

    Az egyik ágra a RF csillapító DSE TA01-20 (20 dB, 5-1000 MHz) terméket tettem és a Panasonic plazma tv-n minden adás jelerőssége 100%, jelminősége 100%, miközben teljesen bit hiba mentes.

    A másik ágra ebben a sorrendben a RF csillapító DSE TA01-16 (16 dB, 5-1000 MHz), a RF csillapító DSE TA01-10 (10 dB, 5-1000 MHz) és a RF csillapító DSE TA01-06 (6 dB, 5-1000 MHz) terméket tettem és így a Strong Set top box jelerőssége 55%, jelminősége 100%.

    Azt nem gondoltam volna, hogy a megrendelt termékek mindegyikét fel fogom használni, de így alakul és most a TV esetében biztos, hogy tökéletesen működik, míg a Set top box esetében félsikerről írhatok csak, mert majd csak egy hosszas teszt fogja kideríteni, hogy ez már elég-e, vagy további csillapítás szükséges-e. A korábbi hírTV-vel kapcsolatos problémák jelentősen csökkentek, most már csak a csatornára történő váltáskor jelentkeznek a gondok, utána már úgy néz ki, hogy nincs gond.

    Azt is kipróbáltam, hogy miképpen alakul az analóg adások vétele, de abban a korábban tapasztaltakhoz képest semmi változás, az most is jó, ahogy korábban is jó volt.

    Azt a csillapítót pedig, amit a közeli boltban vásároltam kidobtam, mert - mint délelőtt is tapasztaltam - csak gondot okozott a használata.

    Annyit még megjegyeznék, hogy nem vagyok egy kábel tv szerelő, de az eléggé gáz, hogy én mint egy egyszerű felhasználó meg tudtam oldani a gondot, míg a DIGI által foglalkoztatott szerelők nem! :Y

    Itt van néhány kép a mostani rendszerről:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák