Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz M_AND_Ms #47733 üzenetére

    Ugyan azt tudom írni int te, sokmindenben igazad van de :)
    NAS 40 ok, hdd-k 30 sima ügy, Amlogic box sajnos kevés mert a szolgáltatásokat nem tudja, nem tudod programozni, nem tud sok dolgot amit a kulcsrakész megoldások. több boxot- ot is kipróbáltam Technisat, AB Cryptobox 650, stb. egyik sem tudta teljes mértékben amit a régen megszoktam. Pedig ezek 30-50.000 Ft os kategóriák. És akkor ott van hogy alternatív forrásból kell egy EPG amit össze kell hangolni a BOX-al. Sajnos nem némi munka kell hozzá, hanem nagyon sok és ezt csak kb 1% lenne képes végrehajtani a sok 100.000 előfizetőből. Nekem sincs rá időm elkezdtem de sok-sok óra után feladtam. NAS, Box-ok vinyók, minden szir-szar van.
    Alternatív forrás nem játszik nincs Magyar kommentátor például NHl meccsekhez, NFL sem mindig kerül fel az is csak napokkal később stb stb. Meg akkor minek Tv előfizetés?
    Semmiféle vergődés nincs, megkaptam a nekem megfelelőt már sokszor leírtam DIGI mellé visszajött a TCom is. Gyerekeknek maradt a DIGI nekem a Tcom a sportokhoz.
    De mint leírtam a beszélgetés abból indult hogy megkérdezte valaki hogy UPC-vel megegyező szolgáltatást meg lehet-e a valósítani a DIGI-nél. Amire megint jött egy csomó fals info hogy persze minden ugyan az pár ezer forintból megoldható. De NEM , ne vezessük már félre a népet. Én is ezt a fals infót szo..tam be annó és csak DIGI-t köttetem be. Aztán 1 év szenvedés sok idő meg pénz beleölése után elfelejtettem a DIGI-tv részét. A Net maradt az teljesen csili-vili de ott ugye semmi szolgáltatás nincs jön a jel és kész.

Új hozzászólás Aktív témák