Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz DonMaster #41146 üzenetére

    Hát amit írsz a csak marhaság már ne haragudj, vagy nem tudsz olvasni :(

    igért valamit ??? mit igért??? analog tv-t igen. fizetsz digitális adás ért. jah nem akkor miért rinyálsz hogy az epg nem müködik jol. várj epg-t még a weboldalon se ir hgoy van egyáltalán.- de te elö sem fizetsz rá de elvárod hgoy az ingyen kapot jo legyen. értem.

    Analóg TV-t fizetek? ajaj vannak gondok....

    Nem fizetek az EPGért??? :

    Szóval előfiezetek rá mind2-ért. Sajnos fogalmad sincs mit kértél és arról sem mit nyújt vagy nem nyújt a DIGI.
    De ha ezeket nem nyújtja nincs HD, se EPG se semmi akkor miért szidod az IPTv-t ? :D a DIGI SD-nél fényévekkel jobba minősége ;)

    "nem olcso mert eszköz, ez megint vicc. miylen eszköz???
    tv kell iptv hez is, jah hogy iptv-nél jo a nagy képcsöves ös régi tv is a 20.századbol de a diginek meg kell mpg4-es dvbc-tuneres . értem sokba kerül 1 uj tv néztem 32"-os van már 56e-ért dvb-c tunerel ami kell a Digihez. ez egy képcsöveshez képest job képet ad tehát nem drágább."
    :Y Jajj nálad vannak gondok azt sem tudom miről írsz de hogy nem a témához kapcsolódik az biztos....Nos a gyengébbek kedvéért ( igazából csak a te kedvedért mert csak te nem értetted ) nem a Tv amit mást kell venni nem az az eszköz :D hanem kell egy boxot venni ami 20-30.000 Ft ahhoz külső HDD 15-20.000 Ft meg pár kábel. ezek azok az eszközök amik a többi szolgáltatónál nem kellenek.

    "Adások? miylen adások? nem a müsöröok ért fieztsz elö hanem a csatornák-ért az hogy ha az egyik csatorna már nem adja azt a müsört adást amit te szeretsz ahoz a szolgáltatonak semi köze sincsen."
    hát ehhez már nem is tudok mit írni :D , szerintem add vissza amit szívsz...... :P

Új hozzászólás Aktív témák