Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz #29810560 #39478 üzenetére

    Tisztelt kolléga,

    köszönöm tisztában vagyok vele hogy mindenre van megoldás hiszen más is használ DIGI előfizetést. A kérdés az hogy ez mennyi idő/pénz/szakember ráfordítással érhető el hogy használható legyen számomra. És nekem ezzel volt problémám. Tehát akkor még az előfizetésen kívül cirka 60-70.000 Ft ( az ön által linkelt dolgokkal inkább 100.000 ft) ot számoljak az egyéb eszközökre, illetve kell keresnem valakit aki kijön és ezeket beállítja. Szerintem ez nem életszerű.....
    Illetve köszönöm hogy belinkelt két megoldást számomra azonban a Technisat oldalán található készülékek közül melyik tudja azt a szolgáltatást amit szeretnék? ez például? TechniBox K1 CSP I.E. Ehhez kellenek még egyéb eszközök hogy minden funkcióját tudja? Illetve hol kapható? mert a gyártó oldalán megadott magyar partnereknél sehol sem található.
    Az USB megoldás a közel 32.000Ft os árával és hiányos technikai leírása alapján nem merném megrendelni laikusként. Ön esetleg használ ilyet?
    Nem vagyok belegabalyodva az IPTV-beegyszerűen ezt ismertem mivel minden nap ezt használtam.Elötte a sima antennás tv volt és egy vinyós dvd lejátszóra rögzített. Hát ahhoz képest megváltás volt az IPTV. Kényelmes volt és a hibáit elnéztem ezért cserébe. Azonban most van pár szolgáltatása a DIGInek amit szeretnék és szeretem volna azt a kényelmes dolgot megtartani amit megszoktam. Ez miért probléma?
    Ezért így lehurrogni valakit, és belekeverni hogy őskori környezet használnak holott ilyet senki nem mondott szerintem kicsinyes.
    Azért köszönöm hogy próbált segíteni. :R

    Más kérdés:
    Érdemes személyesen megrendelni a szolgáltatásokat vagy lehet online is ugyan annyi idő lesz a bekötési idő? Vagy esetleg személyesen több információt kaphatok vagy kérhetek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák