- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Felénk nemrég húzták ki az optikát, most kezdték az átkötéseket.
Barátomnak már átkötötték és olyan mintha a koax-ról ONT-re váltás után kicsit rosszabb lenne a képminőség.
Főleg a HD adásoknál tűnik fel, mintha szemcsésebb lenne.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Lehet, hogy az Huawei ONT gyengébb képminőséget ad ki koax-on, mint a Digitől erősítőkön keresztül jövő jelé? -
trec12
addikt
Szemcsés kép analóg hiba. Digitálison jelminőség problémánál kockásodik a kép. Szóval a digitális vagy jó vagy nem. Szemcsésedés aligha lehet. (Esetleg ha 10 centiről nézitek a HD-t... ) Viccet félretéve: mi volt előtte a Digitől, lépcsőházas switch-es megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Talán a kábelezést nézd meg. Esetleg vidd át a készüléket egy másik végpontra nézd meg ott is csinálja-e? Ezek a csatornák jelenleg két frekin is jönnek jelenleg (nálam legalább is). Ezt is nézd meg ha nálad is így van. Lehet a 858-on nem csinálja v. a 794-en.....
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Sziasztok
Most váltanék digire és érdekelne hogy kell e ci+ card a digitális tvhez? Ill ha kel, akkor szerintettek a samu ue26c4000 led tv megkajálná a smart card-ot? 2012 februárba vettem.HBO meg hasonlók nem érdekelnek.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
trec12
addikt
válasz slice14 #33204 üzenetére
A Digi nem kódolja a digitális adásokat, kivéve (HBO-k, Digifilm) A szolgáltatást csak saját boxon keresztül garantálja. Amúgy elegendő egy DVB-C-s tv de akár saját box is lehet.
CI+ KOMPATIBILIS TELEVÍZIÓK ADATBÁZISA
Szerintem a te készüléked is működni fog a Digi CAM-el....Persze puding próbája az evés....Amúgy meg:
Téma összefoglaló[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz trec12 #33205 üzenetére
"CI+ KOMPATIBILIS TELEVÍZIÓK ADATBÁZISA"
Na ezt linket kerestem, mert a linkelt adatbázisba nem volt benne a adott készüléktípus. De beírtam a digi oldalán a 26c4000-ret és kiírta hogy támogatott.
Tehát csak akkor kel kártya, ha szeretnék HBo-t és társait.
Egyébkén menyi a kártya díja, vagy ára?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
trec12
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
válasz slice14 #33206 üzenetére
Azért egyszerűbb a fordítva gondolkodás és az adott készülék kézikönyvébe megnézni, hogy CI+ támogatás van-e bent vagy sem. A CI+ egy iparági szabvány szabvány, ha Digi azt mondja CI+ kell, és te készüléked gyártója azt írja támogatja azt, akkor annak mennie kell.
Tök mindegy milyen listákat mutat a Digi ez ügyben (amit ki tudja milyen vizsgálatok alapján állítottak össze, és egy adott készülék miért nincs benne? Pl: nem kompatibilis, vagy nem sikerült még kipróbálniuk, esetleg nem is tudnak az adott készülék létezéséről).Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bucy
aktív tag
-
trec12
addikt
Foci jön az RTLII-re
Ezeket a meccseket nem a Digisport adja jelenleg?[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz trec12 #33205 üzenetére
Ez meg a felhasználók által az UPC és Diginél nem található tv-k listája, amin működik a CI+.
[link]samsung esetében a C szériától CI+t kapott a tévé így működniük kell mindnek, kívéve ha fizikailag hibás akkor alaplap csere.
Samsung esetében a listát az UPC a holland oldalról kopizta ki, majd ezt a Digi is átmásolta az UPC-től.
Az egészben ott a hiba, hogy az UPC 2012-ben vezette be a CI+ kártyát és csak a 2012-es E szériától nézte azok kompatibilitását. A korábbi B,C,D széria esetében nem.
B szériánál a Franciországba szánt típus kapott CI+t, a Magyarországra szánt csak CI-t.
C szériától egységesen CI+-t kapott minden típus.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
gorkmc
tag
A Digi Kábeles média eszközök konstrukciói [link] oldalon az alábbiakat találtam:
6. Amennyiben saját készülékkel szeretné fogni a digitális műsorokat, kérjük, jelezze. Az általunk biztosított boxok alkalmasak felvételre, viszont kártyát box nélkül nem sajnos nem áll módunkban biztosítani.
7. A berendezések nem alkalmasak műsorrögzítésre.
Most melyik az igaz? Tud felvenni a boxuk vagy sem?
Ha nem tud, akkor milyen felvevős boxot ajánlotok? Egy ilyen felvevős box gondolom tud megállítást, visszatekerést is. A TV sajnos nem tud ilyen funkciót. -
M_AND_Ms
veterán
válasz slice14 #33214 üzenetére
Értem. Csak annyit akarok sugallni, hogy hallgass a tévédre, vagy a gyártójára az jobban tudja mire képes a tévéd, mint a Digi (vagy webshopok, fórumok, stb). A legbiztosabb tudástár a felhasználói kézikönyv (még a gyári katalógusoknál is). Tapasztalatból mondom.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bogyi007
veterán
válasz br.rak #33219 üzenetére
Hurrá ismét meccsek a mindig pártatlan drukker Léderer Ákos kommentálásában.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok,
pár dolgot szeretnék kérdezni tőletek. Kertes ház, és még hagyományos tv.
Jelenleg Thome 50 megás internettel.
Tehát Thome csomagjaim vannak, de végre elérhető a 16.kerben is a digi. Namost. Ez a kábel ugyanolyan kábel mint a thomos ? Vagyis hogy, behúzzák oszlopról a házba, majd tv. És nézhető. Hány tévét bír el a rendszer ? Egyáltalán, lehet többel is ? Thomnál már van ez az iptv, azt hiszem ott jönnek a HD csatornák is. Diginél is van HD, de akkor ehhez kell valami plusz kütyü ?
Másik topikba, internetnél olvastam pár dolgot. Valami gigabites dolog, meg, hogy nem jön annyival, mert elavult rendszer van, meg valami ont ... ezeket hogy képzeljem el ?
Köszönöm a válaszokat -
trec12
addikt
válasz Sterilzona #33222 üzenetére
Javaslom a téma összefoglalót olvasd el a topic elején majd a Digi Lan topicban is ugyan így....
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz gorkmc #33217 üzenetére
A tények ismeretében nem tudom értelmezni, hogy mi a faxot akarnak ezzel itt, mert egyszerűen értelmetlen. Ne foglalkozz vele. A téma összefoglaló a mérvadó. Mondjuk az valóban igaz, hogy CSAK kártyát (szó szerint) nem adnak, mert adnak hozzá CA modul-t is, együtt hívják SMART CAM-nek a dolgot.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
MODERÁTOR
Üdv.
Egy új albérletbe költöztem ahol valószínűleg valahogy ott maradhatott egy korábbi digi-s előfizetés mert ha a tv-be bedugom a koax kábelt kb. 45 csatornát, köztük a digisport 1-2-t tudom fogni.
A főbérlő elmondása szerint ő ezért nem fizet, és ami még érdekes, ha rákeresek a digi honlapján az adott címre, ott nem elérhető a szolgáltatást kapom.
Ez hogy lehet?20 éve a Prohardveren
-
Watt25
veterán
Szerintem megeshet, hogy bekötve maradt, illetve attól, hogy van DigiSport, még nem tuti, hogy Digi előfizetésről van szó.
Olvasd el a téma összefoglalót és az ott leírtakat ellenőrizd. Ha minden igaz, ami oda van írva, akkor valszeg Digi előfizetés.
Illetve, ha nem Digi szolgáltatási terület, akkor valamilyen I-TV Zrt-s cég szolgáltat. (Mint nálam az Aktiv1.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
legenda
válasz TomSawyer79 #33233 üzenetére
a digi is elfelejti néha, tapasztalatból mondom, amikor beköltöztünk ebbe a lakásba, akkor digi+ volt, pedig előtte egy ideig senki sem lakott itt, de akkor t-s szolgáltatásokra fizettem elő, így a digi megszűnt, mivel azonos kábelt használ a két szolgáltató.
most megint digi+ van (és net is), de már általam előfizetve.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
Végül mindegy hogy melyik, lényeg hogy ingyen van (tipikus magyar vagyok)
20 éve a Prohardveren
-
k_petya
tag
válasz Sterilzona #33222 üzenetére
szia
melyik részen vagy, héven innen vagy túl (mármint xv ker felöli oldalon vagy x-xvii )
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Mennyire válogatós a Digi CI+ olvasója?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
DieHard
senior tag
Szevasztok! Kis helpet kérnék. Adott egy 120Mbit/sec internet. Közvetlenül gépbe dugva megy is bőséggel annyit. Routeren keresztül 90 körül mozog. Routerem egy 300M Wireless N Gigabit Router
Model No. TL-WR1043ND . Fehér szinü még 1.8as van aljára irva.
Most irták hogy elvileg ez nem is tud többet. Valami mókolással sem? Mert akkor érik az új! -
sony309
őstag
Sziasztok!
Van valakinek infója, elgondolása, hogy miért kapok "A szolgáltatás jelenleg nem elérhető" hibaüzenetet?
Digi előfizetésem van. A lakásban két TV üzemel (Sony 46EX520 és LG 55LW5590), STB nélkül. A Sony TV-ben van egy Smart Cam modul, Digi Film és felnőtt csatorna előfizetéssel.
A Sony TV-n néha, rendszertelen időközönként jelenik meg ez a hibaüzenet. Van, hogy hetente 1x-2x, van, hogy csak 30 perc, de van, hogy 3 perc bekapcsolás után. Teljesen rendszertelenül.
Ilyenkor fekete háttér mellett megjelenik a fejléc, hogy milyen adó és az elején leírt hibaüzenet.
Múltkor csináltam ilyenkor egy újrakeresést és minden adót megtalált, de nincs kép.
Az analóg csatornák továbbra is elérhetőek ilyenkor.Az LG TV-n ilyenkor is jönnek a digitális csatornák.
Ötlete van valakinek?
Köszönöm!
S3x, hifi & rock and roll
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5 Pro teszt
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Asustor NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest