Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
Olyan kiosztást én se találtam sajna, csak a sima listát, az alapján néztem végig, hogy mi hiányzik. Nekem 75 digitális adót talál (rádiókkal) van benne egy csomó fura külföldi, bezzeg a hírtv az nincs (hmm, lehet diszkriminál a tv-m )
Próbáltam kézi tárolásban keresni, a frekvenciát még meg tudom adni, de a modulációt és a jelátviteli sebességet mire állítsam? ("fejvakarós emotikon") -
zhagyma
őstag
Kipucolod a lakáshálózatot, a DIGI csavar a jelszinten és gondolja az ember minden rendben van.
" ...Amit megtudtam még, (mert az üfsz-on is akadt néha picit az adás,) hogy neten kapják az anyagot a küzpontból, ez adatátviteli hiba, nem tudnak vele mit kezdeni. ..."
Sajnos erre gyanakodtam. A végén még kiderül, hogy a netforgalmat sem tudják elkülöníteni mux-któl, mondjuk csúcsidőben. Na ennyit az IP alapú QoS-ről ...
-
VGYke
addikt
Szerintem ez még így nem jelent semmit. Nálam, "saját" (nem én és nem a digi csinálta) kiépítésben mennek a koaxok a falban, jobbra és balra. Balra menő ágon lévő TV vétele a 770Mhz-en kritikus (pl. ID csatorna), de ott 100% és 0 a jel. Mondjuk amikor kockásodik, 3-ból 1-szer elcsípem hogy egy szemvillanásra felugrik a bithiba 10-re.
A jobbra menő ágon lévő TV-n a 770 és feletti Mhz-eken szinte állandóan 83-85%, 5-6bithibaarány a vétel és nem kockásodik sűrűbben mint a másik, bal oldali ágon lévő TV, csak itt ugye több csatornát érint mindez.
Néha órákig semmi baja, néha percenként zizisedik. Nyilván a kábelrendszerem kiépítésével van a baj és alkalmanként bekajál valami külső zavart. De ha nincs az a zavar, 85% és 5 bithibával még teljesen jó a kép és ha jön a zavar, 100%, 0 mellett is rossz.
Ha butaságot írtam, kérlek zhagyma, javíts ki!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
trec12
addikt
Szemcsés kép analóg hiba. Digitálison jelminőség problémánál kockásodik a kép. Szóval a digitális vagy jó vagy nem. Szemcsésedés aligha lehet. (Esetleg ha 10 centiről nézitek a HD-t... ) Viccet félretéve: mi volt előtte a Digitől, lépcsőházas switch-es megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zsolti72837
addikt
És ugye nem csak kézi BL folytatodik január végén, hanem január elején kezdődik a férfi Vb is talán.
Darts döntő előtt vennék ki az nagy .... lenne.
Kezdődik a BDO VB is.[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
A fenti kérdésre közben kaptál választ.
Szerintem őket nem nagyon érdekli. Ha az rtl, rtl2 vagy tv2 kerülne ki már csapnák az asztalt a Diginél.
Az előző hozászolásomban VB-t írtam, de korrigálom most akkor, mert EB lesz az.
Sport TV a következőket fogja adni szerintem jövőre:
Kincsem+, Spanyol Kupa, férfi kézilabda EB, női kézilabda EB, női/férfi BL, EHF kupa, Bundesliga, Német kupa, labdarúgó VB- és EB-selejtezők és válogatott felkészülési meccsek, Olasz Kupa, Olasz Szuperkupa, portugál/török bajnokság, NFL, Super Bowl, PDC VB és majd kezdődik a a darts Premier League is, darts BDO VB, (lesz még pár darts közvetítés csak ezek a nagyobbak), NBA, UFC, Box.Hokit és az Európa Ligát viszont nem tudom, hogy adja-e?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mpo
veterán
A sportot élőben szeretem nézni.
Hétvégén torlódás van a sok esemény miatt, ezért egy döntőt esetleg este közvetítenek felvételről.
Előfordul, hogy egy jó bokszmeccset meg egyik adó sem közvetíti.
Mindkét esetben megkerestem a stream lehetőséget és megnéztem.
A PL-t és a La Ligát nem üldöztem az interneten, beletörődtem, hogy egy ideig nincs.Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest