Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibike8

    őstag

    válasz #29810560 #25785 üzenetére

    Na most jöttem vissza a szomszédtól. Bejön minden a +-os részen digitáliason és analógon is. Szóval csak a 786 van kiszűrve valahogy. Biztos nem direkt csinálták, hanem hiba, de gáz, hogy hivatalosan nem lépnek így. Amúgy november/december körül kértem vissza a kisebb digi csomagot a + helyett és kb azóta van a hiba. valamibe belenyúltak az elosztószekrényben.
    A trükközés lehet megoldás valóba, bár frusztrál, hogy hazudnom kellene, hogy csináljanak valamit. A többi nem megoldás amit írtál a fentebb leírtak alapján. Nekem is megfordult a fejemben, hogy megint előfizetek a nagyobbra, de így még mindig nem lesz 786...

    Közben most olvastam a többi kommentet amit írtatok. Lehet benne valami. Nem tom hogy működnek a dolgok. Én egy 10-es panel 8-án vagyok. Az ajtómban van az elosztószekrénye a diginek és a ház tetején megy az optikai gerinc. Az elosztóból a kábelezés és az osztás biztos hogy rendben van.
    Közben minap találtam egy digis hibajavító ismerőst és szóltam neki a problémáról és majd megnézi. Bár mondtam, hogy nem sürgős így kérdés hogy mikor nézi meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák