Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz trec12 #22045 üzenetére

    Egyszeru a keplet, egyik oldalon megsporoltak a Discoveryn egy csomo penzt, masik oldalon a sajat DSC potlo csatornaikba befektettek ennek a toredeket, igy a ketto kozti kulonbozet eleg magas, igy ha elmegy mondjuk 13987 elofizeto csak emiatt, meg mindig magasabb lesz a profit a meglevo ugyfelekkel, mintha ujra szerzodtek volna a DSC-vel horror aron.

    Persze ez csak nagyvonalu vazlat, de a lenyeg kiolvashato belole.

    DSC tortenet egyebkent mint kiderult utolag joval nagyobb reszben a DSC hibaja volt mint a DIGI-e.
    Ugylatszik megerte nekik elveszteni a potencialis nezok 30%-at.
    A taktikajuk talan akkor lehetett volna sikeres, hogyha a DIGI-nek lenne mindenhol alternativaja kabelen, dehat kb. a teruleteinek 10% ha van mar lehet sokat mondtam es arban eleg nagy differencia van ezeken a helyeken is, igy a DSC elbukott, mondjuk ok globalisan terjeszkednek, tehat nem nagy veszteseg, de AXN nagy gazba kerult, csokkennek a reklam bevetelek, es a DIGI-vel nem lehet targyalni ez mar kiderult, amit ok elore kitalaltak az ugy van es kesz.

    Raadasul ugye olyan csatornak kerultek vissza, amiknek a terjesztojevel a DIGI-nek a legrosszabb a viszony az osszes kozul.
    Nehany kiveteltol eltekintve minden csatorna tulajdonosa remego labakkal varja a DIGI szerzodes lejartanak a veget, tudjak jol a DIGI sok esetben nem partner a hosszabitasban, fillereker akar mindent, mer elhataroztak, hogy 2017-ban is 3100ft lesz a legnagyobb TV csomagjuk, es az se baj ha addigra ebbe 39 csatorna fog beleferni, amibol 14 sajat keszitesu. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák