Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GuruZone

    őstag

    válasz egresij #1852 üzenetére

    én ezt nem értem.

    itt szapulod a Corát nomeg az eladót aki odaadta neked a tv-t, holott Te magad is láthatod/láttad, hogy milyen számban és formában állnak rendelkezésre információk DVB-C témakörben a hivatalos oldalakon. Nem hiszem, hogy a Cora által odabiggyesztett termékleíráson szerepelt volna a DVB-C felirat, amikor (sajnos ez a szomorú tény) még a "szakértő" eladók sem tudják mit jelent, mire való a DVB-C.

    Az én áruházamban (nem cora :P) én magam készítem a termékleírásokat minden számítástechnikai és szórakoztató elektronikai cikkre.
    Ha valamiről, v.melyik funkcióról nem találok hivatalos adatot, akkor nyilván nem írom ki rá.
    Ennyi. Ha kérdés merül fel, akkor utánanézünk, no de az utánanézés nehogymár az eladó feladata legyen!!!

    Sajnos az információközlés áruházanként más és más, és ez a legrosszabb benne. Ha én is a központi termékleírásainkat használnám az osztályomon, lenne ám haddelhadd, hihetetlen mik szerepelnek, vagy mik nem szerepelnek egyik-másik leíráson. De szerencsére magam készítem őket, segítvén ezzel vásárlóinkat, saját kollégáimat, minimalizálván a kérdéseket. Szóval már magam sem tudom mit akartam kifejteni, lehet már ki is fejtettem :) A lényeg, igenis olvassunk mindennek utána, és ne bántsuk a Corát, se mást, ne várjuk, hogy a kiszemelt eladó képben legyen egy olyan szolgáltatással kapcsolatban amit igen kevesen használunk pillanatnyilag.

    Visszatérve a fő témára:

    Te magad írtad, hogy a készülék tökéletesen működött a frekvenciák variálásáig. Tehát a DVB-C tuner tökéletesen működött, nem?

    Az, hogy most nem megy, az más tészta, ez a Digi! Ennyi pénzért mit vársz?

    Amúgy meg köszönet illet Téged, ugyanis, ha az eseted nem lett volna, továbbra is adnék el én is LH3000-est DVB-C-re, de ezek után már nem fogok...

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

Új hozzászólás Aktív témák