Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hb000

    aktív tag

    válasz hacsa #17482 üzenetére

    2. Ha a leírásban olyan van, hogy timeshift, vagy PVR, vagy felvétel funkció, akkor fel tud venni. Az, hogy lehet-e felvétel közben másik csatornát nézni, sokkal összetettebb kérdés. Egyrészt a digitális adásnál arra van lehetőség, hogy egyszerre nézhess olyan csatornákat, amik egy frekvencián vannak. Más frekvencián levőket nem. Másrészt viszont az is kérdés, hogy az adott eszközben ez a funkció meg van-e valósítva. Lehetőség van rá, de korántsem biztos, hogy tud ilyet.
    3. A CI foglalat a diginél nem kell. Hogy neked mi a jövő, azt pedig ki tudja... :)
    4. Gyakran változik a csatornalista. Ilyen szempontból tökmindegy, hogy digis boxot, saját boxot, vagy dvb-c tuneres tévét használsz.
    5. Amit tudunk, az az, hogy a diginél nincs kódolva a dvb-c adás. Ha a rugalmasság a célod, akkor kéne venned egy dvb-c, dvb-s, dvb-t tuneres lejátszót felvevő funkciókkal, plusz akkor már kompatibilisnek kell lennie a t-home-os iptv-vel. És arról nem is beszéltünk, hogyha olyan helyre költözöl, ahol nincs digitális adás, akkor analóg tuner és felvevő is kell bele. Na, ilyen készüléket nem fogsz találni. Szóval vedd úgy, hogy erre a kérdésre minden boxnál az a válasz, hogy nem.

Új hozzászólás Aktív témák