Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kircsi28

    aktív tag

    Sziasztok!

    Most találtam meg ezt a fórumot, és előre elnézést kérek, de több mint 14000 hozzászólást végigolvasni nem kis feladat, így feltenném kérdésemet hátha tud valaki segíteni.

    Adott ugye a Digi előfizetés és egy Samsung B650 tv, box nincs.
    Kb 2 hónapja kezdődött, hogy a digitális adásoknál széthullik a kép, ekkor tv-n szoftver frissítés stb, ugyan az a gond. Ez után kicseréltem saját kezűleg a kábelt és csatlakozókat, (bekötéskor csak a bejárati ajtótól kellett behozni a szerelőnek, odáig megvolt a kiépítés, Panel lakás), semmi változás.
    Hívtam szerelőt, megnézték a jelszintet és a csatlakozókat, azt mondták kint 70-71 db bent 62 nagy a jelveszteség. Jó rendben, újra csináltak mindent, új kábel, új csatlakozók stb. kint ugyan az , de bent 68-69 ez így már jó. Minden olyan mint volt, néha széthullik a kép. Szerelők azt mondták, hogy ennél többet nem tudnak tenni, mivel ingyen kapom a digitális szolgáltatást, ha lenne box akkor tudnának tovább menni és keresni a hibát. Úgy érzem, hogy nem a tv-vel van a gond, mit lehet tenni ilyenkor, volt valakinek hasonló gondja?

    Persze ha végképp semmi megoldást nem találok, tv-t viszem szervizbe mert garanciális, de szerintem a jellel van a gond és nem a tv-vel.
    Erre abból következtetek, hogy egy full hd filmnél is kéne, hogy szétessen a kép, amit mondjuk hdd-ről nézek vagy ilyesmi és ott minden rendben, csak a tv adások ilyenek.
    Egyébként tv-hez kijön a szerelő vagy nekem kell bevinnem mondjuk az oktogonhoz?

    Elnézést a sok kérdésért, de szeretném ha megoldódna a problémám.

Új hozzászólás Aktív témák