Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Jacktor #13293 üzenetére

    Látod ez jó kérdés, én kétkezes kaszával megyek most is 84-es szinten :B
    Viszont figyelgetem az egykezeseket és offhandokat, de eddig upgrade nékül ilyen max 1200-as max damos volt a legjobb (~790 körüli item power), viszont statok nem igazán stimmeltek.

    Nm dungeonozás közben (glypheket húznám, most lett az első 15-ös szintű :DDD ) be szoktam ugrani Legion-ozni. Mondjuk 90%-ban amikor megérkezem partiba is szoktak hívni, de most összeverődött 80+80+én83+89 csapat, akik Legion után nyitottak 39-es NM dungit. Na mondom mit veszíthetek menjünk. Lenyomtunk 5-6 dungeont, majd a két 80-as lelépett, maradtunk ketten. Nyomtuk tovább 40..41 dungikat. A másik srác is BS nekró volt upgradelve ~1050 körüli fegyóval (talán core dam volt rajta ami értelmes) + offhandra nem emlékszem, hogy mi volt, de nem is lényeg.
    Megyünk, kiesett egy alap 13xx max damos egykezes kasza, close+distant+crit dam statokkal.
    Na mondom kipróbálom hogyan is megy a Trade. Meghívtam, elfogadta, beraktam a fegyót és lockoltam, mivel nem kellett érte nekem semmi. Erre berakott 160k aranyat érte, na mondom jól van ágye bugye.
    Következő Nm dungiban kiesett egy hasonló szintű alapból 13xx max damos egykezes kard mines vulnerable, max közeli crit dam, 40 int, 27 allstat. Na ezt elraktam, de ezt is -14xx körülre mutatja a kétkezes kaszához képest. Ez a két fegyó ~810 ItemPower környéki. A kétkezesem is 810-es, viszont 30% vulnerable, 48% core skill, 49.5% crit dam with bone skill, 66 allstat uppolva

    Én lesz.rom, megyek a kétkezessel, míg fainnak érzem, bár közben nézegetem az egykezesre váltás lehetőségét :B

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák