- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Nem, PC
Update: Restart megoldotta
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
félisten
-
-FreaK-
veterán
Valamelyik nap jöttem rá hogy akárhol a térképen ha ranyomsz egy waypontra akkor egyből oda tudsz teleportalni a portállal. Hátha valakinek még nem tűnt fel.
Ahogy látom most meg már a NM dungeonhoz is oda tudsz ily módon. -
ripla
addikt
válasz elite.cs11 #9176 üzenetére
Dehogynem meglepő, ne viccelj már. Minden általam kipróbált online játék tökéletesen működik 1440p-ben, és itt olyan 10-12 darab játékról beszélünk, amik többsége mmorpg. Még a World of Warcraft is high és ultra beállításokkal fut nálam, pedig ott azért jóval több játékos van pl. a fővárosokban, és egyszer sem lagolt.
Illetve azért sem lehet ez a probléma, mert az első cirka 1,5-2 hétben szépen futott, nem voltak lag problémák, ez csak az utóbbi 8-9 napban jött elő.
A netem meg üvegszálon fut, 2000/1000, egyszerre megy rajta 6 eszközön a wifi, a földszinten tévén keresztül a Netflix, emeleten letöltés és World of Warcraft, plusz neten keresztül fut egy telepítés, és még csak meg sem röccennek az eszközök, hogy bármi problémájuk lenne a nettel.[ Szerkesztve ]
-
D55
aktív tag
Na de most akkor lag, vagy akadozás/szaggatás/stutter?
Mert az egyik tisztán hálózat oldali (a lag, de kb. ugyanezt szokás manapság rubberbandingnak is hívni a Diablo beli megnyilvánulásainak jellegzetességei miatt!), míg a többi fogalom az alacsony vagy instabil képkockaszámot, illetve képkockaidőt takarja. Ha tehát alacsony vagy beesik az fps, esetleg néha-néha állóra fagy a kép, akkor a gép a bűnös.
-
D55
aktív tag
válasz elite.cs11 #9259 üzenetére
Az entrópia szabályai szerint valóban így van (mert a buffolással, avagy hozzáadással/gazdagítással/dúsítással nem csak az arányok/mennyiségek változnak, hanem a nagyobb volumenek miatt nagyobb lehet a kölcsönhatások határfelülete is és ezzel párhuzamosan akár hosszabb eseményláncolatok is bontakozhatnak ki).
-
warcat
veterán
Jelentős a nm dungeon xp buff, alton 69-70 1/3-a jött be sima 21-es kulcsból, solo, ez olyan 1.47m xp
kiesett a mai napon 7 db vasily's prayer (druid unique sityó, pulverize buildhez kell)
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
ripla
addikt
Én a kezdetek óta lag-ról beszélek.
Nem a gépem szaggat, hanem a játék produkál olyanokat, hogy megáll másodpercekre, aztán minden felgyorsul, a bekapott sebzés is.
Más.
Megtaláltátok a Forgotten Outlook-ot Kehjistan-ban? Ez volt a 3. részben ACT 2 központja.
Még egy dolog.
Azt figyeltétek, hogy amikor lóra ültök, a 2 gömb mellett (életerő és a másik), megváltoznak azok a "szoborszerű" minták? Lónál 2 különböző lovat rak ki, a jobb oldali lándzsát tart, alapból meg egy démon van a bal, és egy angyal a jobboldalon.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz MikeWazowski #9227 üzenetére
Build függő, de alapvetően azértm, mert az a leggyorsabb 2H weapon. Illetve azért nem 2x1H, mert a 2H-n jobban scale-el az adott aspect, amit ajánl a guide.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Khaosz55
addikt
Caldeum-ba hogy kell bejutni? Zárva van nekem. A Main Quest-ből küldenek majd oda ? Most keztedem el az act 4-et.
-
persil
nagyúr
Az milyen meleg mar, hogy jatek KOZBEN valtoztattak meg a rathma's vigor passzivot 15-rol 12 masodpercre...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
SQX_Barto
addikt
válasz Khaosz55 #9271 üzenetére
Vannak helyek, amiket Strongholm-ok felszabaditasaval lehet elerni. (Caldeum most hirtelen nem remlik)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
dvd24
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy a corpse tendril mintha jobban összehúzná a mobokat?
Amúgy dingeltem is a 100-at, a két utolsó negyed az XP csíkból 99-ről 100-ra megvolt három és fél NM dungeon alatt, utána benéztem egy 77-esre - majdnem megvolt, de a vége előtt nyertem egy teleportálós lightningos elitet aki folyton rámugrott és oneshotolt
-
shotika
őstag
"Diablo 4 Nature's Fury
The Diablo 4 Nature's Fury is a Key Passive Druid Passive. Using the Nature's Fury Casting an Earth Skill has a 30% chance to trigger a free Storm Skill of the same category.
In addition, casting a Storm Skill has a 30% chance to trigger a free Earth Skill of the same category."Kérdés. Csak az alap skilleket triggereli, vagy ha több pont is van rajtuk, akkor a módosítókat is megkapja ez a free skill?
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Roland861010
addikt
Szevasztok,
Szerintetek mennyire éri meg elkezdeni ezt a csodát?
Tesztelők szerint marha jó játék még playerek szerint annyira nem is jó .
Diablo III-ban van pár száz órám szóval nem idegen a dolog.
Viszont mivel itt is mint a D3-ban új karit kell húzni a seasonben így arra gondoltam meg várom azt. Érdemes amúgy arra várni? -
elite.cs11
senior tag
válasz Roland861010 #9276 üzenetére
Ez egy jatek, tehat az olyan kerdesek, hogy mennyire eri meg, vagy erdemes-e, kicsit ertelmetlen szerintem
A jatek maga kurvajo, nem tudom hogy hol hallottad azt, hogy jatekosok szerint nem jo. (Persze akik nem ismerik a diablot, csak random megvettek azok lehet mondanak ilyeneket, de ez kb az a kategoria, hogy valaki vesz sushit es, de kiderul hogy utalja a halat mwg a rizset )
Mar most megjeleneskor kb ketszer jobb, mint a diablo 3 barmikor. Sztori szempontjabol meg a legjobb szerintem. Ha szereted a diablot, akkor tetszeni fog, ha konkretan egy ujabb diablo 3mat akarsz, akkor lehet nem fog tetszeni.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
"playerek szerint annyira nem is jó ."
Itt még nem találkoztunk velük.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
félisten
"még playerek szerint annyira nem is jó ."
A sorcim 94, a kicsi druidám 82.Nálam olyan 85% maga a játék, van pár apróság amin még lehetne javítani, de már így is nagyon-nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
.LnB
titán
válasz elite.cs11 #9281 üzenetére
Mert aki nem játszik vele, annak önigazolás, hogy nem jó, mert nem vette meg.
Aki meg megvette, annak meg önigazolás, hogy jó, mert megvette.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Roland861010
addikt
válasz elite.cs11 #9281 üzenetére
Van pár YTber is akik azt mondják amit én, hogy vannak olyanok akik soha nem játszottak ARPG ezt meg vették mert lehet vele most húzni a nézetséget és direktbe szarozzák...
-
elite.cs11
senior tag
Amugy tegnap elkezdtem csinalni nehany side questet, mert ehhez volt kedvem, es nagyon jol meg vannak irva. Leveling alatt meg renown miatt is nyomtam oket, es mar akkor is tetszettek, de az inkabb ilyen kotelezo kor volt, lehet ez beleronditott. De most, hogy "magantol" csinalom, teljesen mas erzes.
Mondtak, hogy a szezonokra lesz szezon specifikus (side?) quest, vajon az is siman kekkel lesz jelolve vagy valahogy meg lesz kulonboztetve? Lehet nem nyomnek vegig minden sidequestet ujra, de az ujak erdekelnenek
-
ProEvoFan
nagyúr
Eddigi legjobb Diablo rész és még csak az elején járunk.
Vedd meg ez nem kérdés!!!! -
.LnB
titán
válasz Roland861010 #9287 üzenetére
A szezonig végig tudnád legalább játszani a sztorit. Amit akkor a szezon alatt már nem kellene. És meg tudnád szerezni a renow bónuszokat, Lilith oltárokat, dungeon Aspect-eket is, amik megmaradnak szezonra is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elite.cs11
senior tag
válasz Roland861010 #9290 üzenetére
Ha minden jól megy akkor teljes újrakezdés lesz, csak az idegesítő dolgokat nem kell megismételni. Van asszem 120 elrejtett dolog a térképen amit ha megtalálsz akkor kapsz minimális bónuszokat, ezeket pl nem kell újra összeszedni, ami jó.
Jelenleg jó úton haladnak arrafele, de még pár dolog van.
De ahogy a #9289ben is írtam, szerintem .LnB nem pontosan írta le a jelenlegi szitut.Meg ha végig nyomtad egyszer a sztorit, akkor utána mindegyik új karival választhatod azt, hogy nem akarod nyomni a sztorit (ami fantasztikus update, ha engem kérdezel), és így level 1es leszel ugyan, de meglesz a mount, meg a fővárosokban a waypoint, illetve rögtön hozzáférsz endgame activity-hez (pl tree of whispers)
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz elite.cs11 #9289 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Sajna nincsen tuti infóm. Egyébként van erről hivatalos infó?
Roland861010
Attól függetlenül, hogy a renow cuccok, és az Aspect-ek nem maradnak meg. Sok minden meg fog.#9291 elite.cs11
De azért, ne írd már neki, hogy teljes újrakezdés lesz. A sztorit sem kell újra letolni. És a Lilith szobrok összegyűjtése sem egy leányálom.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elite.cs11
senior tag
Hát a legutóbbi livestream-ben beszéltek erről. A map felfedezés és altars of lilith megmarad, de a renownt megkapod érte, mintha az adott szezonban fedezted volna fel. Tehát jelenleg konkrétan onnan indulsz, hogy az 5 renown-ból 2 unlockolva lesz alapból (ennyi renownt ér az összes lilith szobor és map felfedezés)
Azt kihangsúlyozták, hogy még nem végleges, lehet állítanak rajta, és mivel konkrétan senkinek nem tetszik, hogy nem marad meg a renown, ezért szerintem fognak állítani rajta, de majd meglátjuk.
-
TrollBalint
addikt
válasz elite.cs11 #9208 üzenetére
Ez a skálázósdi hogy van megoldva eliteknél? Az oké, hogy a szintjük igazodik a karakterhez, viszont alacsony szinten olyan elitekkel találkoztam, akiknek 1 affix-ük volt, míg magasabb szinten több is volt. Ha egy level 60 együtt játszik egy level 10-el, akkor hány affix-e lesz az elitnek?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
elite.cs11
senior tag
válasz TrollBalint #9294 üzenetére
Az affixek nem a nehézségtől függenek véletlenül? Én arra tippelnék, hogy de.
-
TrollBalint
addikt
válasz elite.cs11 #9295 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy mikor elkezdtem WT2-n az elején 1 affix volt a lényeknek, mire végeztem már 3-4 is.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
elite.cs11
senior tag
válasz TrollBalint #9296 üzenetére
Lehet, de amúgy meglepődnék, ha az affixek száma változna. Alacsony szinten is vannak olyan elite-ek akiken több affix van, maximum átlagban kevesebb ilyen fordul elő.
-
gulupeti
senior tag
Elvertem legalább 2000 obolt csizmára, meg esett is vagy 10+ azóta, valamelyik fajtából már vagy három, penitent greaves uniqueból is pl. már kettő, de a Ravager's Adventurer'sből természetesen egy sem, azóta sem.
Ti elfértek a stashben? Valamelyik nap észleltem, amikor gondoltam, hogy veszek még egy fület, hogy összesen 4, azaz négy darab fül lehet Én ezt kevesellem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest