- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz gulupeti #9299 üzenetére
Nekem 4 full beteltve, tegnap kezdem el betörögetni őket, amin fos az aspect az repült, de csak az első fület takarítottam ki..
Obolokból én is pörgetek, de az elmúlt párezer költésből nem nagyon esett semmi. Most főleg wt4-en próbálnék anci wpn-t pörgetni, de nem adja..[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
elite.cs11
senior tag
Én kényelmesen elférek 1 karakterrel, pont 4 tabem van, de én azt hittem, hogy lehet többet venni. Hát még rengeteg hely van ott a füleknek, wtf
Azt halkan jegyzem meg, hogy egy stash fülön belül, az alsó rész ahol van az a jópofa grafika. Na ott elfért volna még 3 sornyi stash
Azt meg már meg se merem jegyezni, hogy görgethető is lehetne a stash.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz elite.cs11 #9302 üzenetére
"Azt meg már meg se merem jegyezni, hogy görgethető is lehetne a stash."
Az tenyleg baromi jo lenne, de ha ugy oldjanak meg, ahogy a konzolos 3-ban volt, akkor inkabb elferek a mostni helyen...
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
gulupeti
senior tag
válasz elite.cs11 #9302 üzenetére
Ez a görgetés nekem is eszembe jutott tegnap este, meg is néztem a stash-t jobban, hogy nincs-e valami piktogram a kontrollerre vonatkozóan amivel meg lehet tenni és csak én voltam a balf@sz, hogy eddig nem vettem észre.
-
_drk
addikt
Nem nagyon lehet át buildelni a karaktert ennyi hellyel. Én csak a jobbakat teszem el de így is tele van.
De nem is baj amúgy, rászoktat hogy ne raktározzak. -
MikeWazowski
veterán
válasz TheProb #9269 üzenetére
Köszönöm Neked is!
Akkor igazából ha van egy jóval kisebb dmg-s staffom, mint egy 2h mace akkor is a staffot használjam? Vagy azért van az a + dmg aminél jó a mace is? Nyilván azért kérdem mert csak egy shockwave-es aspectem van most és hogy mire áldozzam be. De lehet csinálok majd képet a két fegyóról és úgy kérek tanácsot.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Annyian elégedetlenkednek a stash mérettől, hogy nagyon meglepődnék ha s1-re nem lenne bővítve.... Sőt, már előtte is lesz sztem.
Egyébként engem esküszöm a legjobban az zavar hogy nagyon közelre van zoomolva a karakterre. Tiszta poe. Remélem idővel ezen is változtatnak vagy legalábbis lesz vmi lehetőség állítani rajta.[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
elite.cs11
senior tag
Bárki más reménykedik abban, hogy a blizzard nem bassza el, és ki fogja aknázni a játék potenciálját?
Jelenleg a játék nagyon fun, és jó, de még annyi mindent lehetne csinálni csak a NM dungeon-ökkel, hogy felsorolni se tudnám az ötleteket. Remélhetőleg a blizzardnál is hasonlóan gondolkodnak és a szezonok alatt feltuningolják a dolgokat. -
Rigormortiis
veterán
válasz elite.cs11 #9309 üzenetére
Mondjuk nézzenek szét az Immortals háza táján. Annyi minden van abban a játékban, ami innen hiányzik nekem...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Lendova
őstag
válasz MikeWazowski #9308 üzenetére
Tudatosan akkora, amekkora. Majd lehet "jutalomként" adni.
All fiat goes to zero.
-
Kylesa
aktív tag
Miket tároltok ti a ládában, amihez nem elég négy slot
Későbbi karaktereknek tesztek félre geart?it's a danger pretty here in Night City
-
elite.cs11
senior tag
válasz Rigormortiis #9310 üzenetére
Azt nem ismerem, de nekem olyan ötleteim jutottak eszembe NM dungeonök kapcsán mint:
- Eshetne legendary sigil (ritkábban, mint a legendary itemek) ami nehezebb vagy van specko mechanika, de jobb lootot ad, itt akár őrültebb affixek is lehetnének pl minden elite pack le van cserélve egy butcherre
- Lehetnének izgalmasabb sigil affixek (pl a bónusz amit a játékos kap az esetek 90%ban nem ér semmit, mintha ott se lenne)
- Lehetne több random esemény (jelenleg csak a butcher van)
- Lehetne hasonló, mint d3-ban, hogy nagyon ritkán találsz egy szobányi goblint -
persil
nagyúr
válasz MikeWazowski #9308 üzenetére
Hat ne valtoztassanak meg veletlenul se a zoom levelen.
Tegyenek be "kapcsolot" vagy szabadon zoomolhato kamerat, az mindenkinek jo lenne. De ha beallitjak fixen 30 ezer meterre, mint ahogy nehany jatekban van, akkor tuti megzavarodok. En kifejezetten elvezem, hogy "pont tokeletes tavolsagban" van.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ripla
addikt
válasz Roland861010 #9287 üzenetére
Maga a játék iszonyat hangulatos, a sztori is szintet lépett és az animációk minősége is.
Olyan apróságok tudnak csak bosszantóak lenni, mint pl. a lagspike, amikor másodpercekre megáll a karakter, majd hirtelen felgyorsul minden. Illetve nálam a városokban rendszeres az, hogy előveszem a lovat és 3-4 másodpercig egy helyben halad, és nagyon lassan megy előre, mintha jégen csúszna. Aztán magára talál és elindul. Ha ezeken túl tudsz lépni, hogy ilyeneket is csinál, akkor nyugodtan vedd meg. -
mephi666
nagyúr
nekem is ideális: immortalban tényleg baromi közeli volt, de itt teljesen jó a táv
nightmare dungeonben mennyi ennek a bucsernek az esélye? folyamatosan jön majdnem mindegyikben... elbírok vele, nem nagy szám, de baromisok hp és unalmas... (meg hát nem is dob olyan jól, hogy örüljek neki)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
FlashBird
tag
Ez a lagspike azóta jelentkezik nálam amióta volt a leállás hétvégén, bár nálam közel sem ennyire vészes néha kicsit megakad...
Azt esetleg észrevette valaki hogy a NM dungeon végi garantált drop-nál számít hogy meghalok-e közben? Mert eddig mindig ancestalt dobott 25 felett legutóbb viszont 2x meghaltam aztán csak sima leget kaptam... -
elite.cs11
senior tag
válasz mephi666 #9317 üzenetére
Eléggé alacsony (~2%-ra tippelik a netes források), én már napok óta nem láttam. És ha könnyen elbírsz vele, akkor mehetnél sokkal magasabb dungeon-t is szerintem
Bár asszem az az ideális, ha a mobok 3 szinttel vannak fölötted, én meg általában úgy nyomom, hogy 10-15 szinttel nagyobbak[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Idő nincs szelektálni.
Amikor potyog a legendary eső és bezúzod a gyengéket, de a megfelelő aspecteseket elrakod, akkor pillanatok alatt kinőhető a rendelkezésre álló hely.Ilyenkor van az, hogy időnként csak szanálás céljából jelentkezek be, megnézem pontosan melyik aspectből hány van, melyik a jobb és a gyengébbek mennek a zúzdába. Az is benne van a pakliban, hogy tervezett alternatív build miatt más aspecteket is meghagyok, ugyanis tökéletes build nincsen.
Aztán a selejtezést követően egy kis ideig nyugi van.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bencus88
nagyúr
válasz S e t h #9320 üzenetére
Én baromi egyszwrűen megoldottam, ami rossz item azt betöröm ami jó azt hordom Én se értem minek ennyi itemet gyűjtögetni, olyan mint van az a gyűjtögető műsor, nem hajlandó semmitől megszabadulni. Nekem az első stashbe van kb 10 item és ennyi.
Vagy ti elrakjátok az aspectet is, meg be lehet rakni az elixireket sigileket? Nekem azok is elférnek a táskámban
elite: ugyan ezt csinálom, tele a tatyó eladok legendaryk betörve és kész
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz elite.cs11 #9321 üzenetére
Mert munka, család mellett nincs annyi idő fent lógni és ha a login is úgy akarja, akkor inkább hentelek mintsem leltározok.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mephi666
nagyúr
válasz elite.cs11 #9319 üzenetére
elég lassan megyek, mert nincs sok időm, most próbálom jól belőni: tegnap lvl61-en letoltam egy 72-est (szerencsére akkor nem adta bónuszba bucsert) és az már lassú volt... meg a sok elit fetish summoner szívatni kezdett, mert ahogy kiesett pár csonti, a maradékot túlerővel lezúzták pikkpakk és onnantól nehéz volt újrahúzni a bandát kb úgy számolom, ahogy írtad: +3-5 szintre próbálom lőni majd mindig és az haladós és fejlődés szempontjából is ideális
ui: ja, inventory-t nézve engem az zavar, hogy minden 2 slotot foglal... egy bolhafing méretű gem, egy kétkezes kasza meg egy mellvért is (jó lenne egy inventory-ba rakható, 2 helyet foglaló gem-es tatyó, amibe befér vegyesen vagy 100db)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
elite.cs11
senior tag
válasz Bencus88 #9322 üzenetére
Aspecteket van értelme elrakni, ha esik egy nagyobb roll és a geared még nem fullos. Hogy majd rátedd a későbbi gear-re. És ha esik egy még nagyobb roll akkor a jelenlegit ami a stashben van meg ráteheted a mostanira. Én 3-5 aspectet tárolok mindegyik típusból amit használok, ami lehet kicsit sok, de még így is elférek.
Egy időben a gemeket tartottam a stashben a, de semmi értelme szóval ha nem fér el nálam akkor betöröm
-
Bencus88
nagyúr
válasz elite.cs11 #9326 üzenetére
Na ez új info Nekem hogy ezeket is be lehet pakolni a stashbe.
-
Peace
nagyúr
Teszteltétek a peccset? Mennyivel több xp jár NM insták végén és a benne rejlő mobokért?
-
warcat
veterán
Ládaméretre megjegyzés: eleve vicc, hogy a karaktereknek nincs saját külön ládájuk, csak a shared stash van, na vajon miért? Hozzunk létre egy problémát, hogy bedobjuk később a megoldást vagy battlepass vagy egyenesen online shopból.
Aki meg úgy érzi, hogy még boldogul 4 slottal: kezdjél új karaktert, aztán beszélünk róla megint amint van mondjuk 3, mindegyik külön gear igénnyel és aspectekkel.
EA: It's in the crate!
-
mephi666
nagyúr
válasz BoneDragon #9339 üzenetére
...pont ez az: keresni nagyon is lehet, csak megtalálni nehéz, amit keresel
-
5150head
senior tag
Skacok, van egy 62-es Twisting Blades rugóm és azon agyalok, hogy lecserélem a Shadow steppet. (Shadow Imbu, Dark Shroud, Puncture, Dash-t használom még Momentummal meg Comboval)
Szoktam nyomni a Shadow Steppet, meg néha jól is jön a mozgásban, stunban, de luxusnak érzem egy kicsit.
Arra gondoltam, berakom a helyére a Death Trapet. Szimpi a mob összehúzás. Tudnám rájuk tolni a Shadow Imbut aztán robbannak. Most leginkább a TB-el meg a Dashel rakom fel rájuk, meg megvan az Aspect ami fertőzi a közelembe lévőket is ha elnyomom.
Ti mit szóltok? -
félisten
válasz Bencus88 #9343 üzenetére
Rendkívül időigényes 1-1 darab kiértékelése, pláne, ha több is van a raktárban.
Ez inkább a jó sárgákra vonatkozik, a másik, hogy ha van egy jó lego item, azt beteszed a többi közé, a rosszabbat meg betöröd, de akkor a ládától vissza kéne menni a kovácsig."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
LÁZ
addikt
vmelyik dungeon...szól az úr, takarítsd ki vala teljesen...1 left...fsza, mehetek megint körbe az egészen .....de rendes volt a srác, mert elémjött egyből (Bucser) , igaz sokáig nem bírta szegény
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
5150head
senior tag
Nem felejtem el, de köszi a lekezelő hsz-t Közös agyalásra gondoltam nem kioktatásra, de mindegy...
#9345Peace
Ahogy nézegettem a buildeket, van jópár amiből kihagyják. Pl találtam twisting blade + trap buildet ahol Death meg Poison trap is volt Shadow imbuval. Ott is kihagyták a Shadow steppet meg a Dard shroudot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest