- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz elite.cs11 #9100 üzenetére
Szerintem max Rogue nyomja le ha ő támad és megvan minden CD-je.
Amúgy az egész PvP gyalázat mert kb 0 balansz van a DPS és a DEF közt, Szóval még 2 egyforma kari közt is ahol minden egyforma a skill-ek is aki támad az kb nyer is mert mire a másik reagálna kb halott.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Valami nekem nem világos. Az Attack Power értéke fontosabb, hogy ez legyen minél nagyobb ahhoz, hogy minél nagyobbat tudjak sebezni vagy fontosabb magán a fegyveren a Damage per Second illetve a Damage per Hit?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Kiss_R
tag
Tegnap a szerverhalálok után, mikor beengedett végül, "gyorsan" kifarmoltam kb 350k red dustot. Lehetett haladni T4-en is, mert időbe telt, mire benépesült a pvp zóna. Persze késő estére már a szokásos, lvl100-asok gyalázzák a 70-80-asokat volt a történet, de addigra meglett a pvp armor set, egy lópáncél és egy trófea is.
Ilyen 1 hitelő barbárral is találkoztam, két szinttel volt magasabb nálam (ő 83, én 81), de csak ha hozzámért, azonnal meghaltam rugóval. Ha támadtam, akkor is azonnal haltam. Volt olyan rugó, aki 100-as volt, bepróbálkozott, de nekem jobban jött ki a lépés, knockdownt kapott, a földről már nem kelt fel. -
elite.cs11
senior tag
válasz nubreed #9104 üzenetére
Ezek összefüggő statok. A damage per hit (nem is tudtam hogy van ilyen a játékban) pl 500. Te mondjuk másodpercenként 0.9szer tudsz ütni. Akkor a damage per second az 500*0.9 = 450 dps. -> ebből következik, hogy a dps az egyértelműbb stat, mert itt már nem kell számolj.
Az attack power az csak egy körülbelüli érték, nem pontosan adja vissza a dmg-ed, de egy durva közelítésnek megfelel.
Tehát elmondhatjuk, hogy a (main) fegyver dps-e az egy eléggé mérvadó szám, igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
De jó, most látom, hogy background maintance van, én meg várom, hogy kidobjon a játék
Live-Die-Respawn
-
nubreed
veterán
válasz elite.cs11 #9106 üzenetére
Ahham, köszi. Akkor az AP nem annyira nagyon fontos. Magyarul ha dob nekem az RNG egy jobb fegyvert mint a jelenlegi (DPS -ben jobb) de szarabb lesz tőle az AP, akkor ettől nem kerülök hátrányba ha jól értem.
-
la_cc
addikt
Ghazzy egy újabb vidit rakott ki a nekró gyengeségeiről, én személy szerint örülök, hogy kitoltam a pre-season-t a pure bone spear build-del, de nem igen érzem, hogy mégegyszer ilyen csiga karival akarnék kezdeni az elkövetkező season-okban.
A lassúság még egy dolog lenne, de pl. amit itt magyaráz a Supressor-os mobok-ról számomra teljesen értelmetlenné teszi az egész minon-ozást. Poe-ben erre kitaláltak egy skill-t ami "összerántja" az állatkeret a karira, ez kellene ide is egy extra hotkey alá.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
atok666
őstag
válasz CptAdamica #9083 üzenetére
UO Felucca rulez
Jatszotta innen valaki a regi motorosok kozul?
Atok
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kiezTe90
senior tag
Nem úgy volt, hogy ma meg holnap nem fog menni a game?
Én meg itt füvet vágtam meg beszélgettem az asszonnyal. Így elcseszni ezt a szép napot…Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
gulupeti
senior tag
Bár csak tegnap is karbantartás lett volna. Túl sok gondot nem észleltem most a játékkal, 1-2x volt egy kis lag, de ennyi.
-
_drk
addikt
Ez a helltide mekkora egy sz@r amúgy..
Ha nem kéne forgatáshoz a cucc eszembe nem lenne oda menni... -
nonsen5e
addikt
-
kiezTe90
senior tag
válasz nonsen5e #9121 üzenetére
Na akkor majd holnap bepótolom az adagot.
Amúgy az normális hogy nekem minden NM Dungeonba ott van az a The Butcher nevezetű fiatalember? Már hányok. Megtudom ölni de püfölgetnem kell jó sokáig.
Valamint még amikor beléptem tier 3-ba találtam egy fejszét ami 690-es. Felraktam de azóta még hasonló statokal rendelkezőt se találtam. (Kardra vadászok a barbáromnak.) Ez normális hogy ennyire kedves velem a játék loot szempotjából?Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
S e t h
nagyúr
Végre esett egy raiment of the infinite.(egyik legjobb sorcerer cucc)
Véletlenül betörtem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
CptAdamica
veterán
Nektek nincs olyan gondotok, hogy ha nagyon sok minden történik a kijelzőn, akkor elvesztitek a focust a kurzorról? Nem lehet valahogy kiemelni?
Megyen!
-
scyllafren
senior tag
válasz CptAdamica #9132 üzenetére
meg lehet novelni a meretet, 3 opcio van, alapbol a legkisebbre van allitva. En install utan mentem kimaxolni
-
nubreed
veterán
De igen, ez nálam is megesik. Az engem is érdekelne, mi lehetne erre a megoldás, ha egyáltalán van.
-
CptAdamica
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz elite.cs11 #9131 üzenetére
Mentem magasabb karakterrel nigtmare dungeonban és annyi cucc hullott, hogy kiteleportáltam törni é, aztán a dungeon befejeztével vettem észre, hogy az is áldozatul esett, kapkodás.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
grimm2015
senior tag
Azért durva némelyik 100as játékos...
Ugye elvileg rogue a legerősebb, aztán barbár, majd druida...
A 100as farkas druidának szerintem nem ~5-6sec a Word boss... a többiek csupa 60-70.Battlenet: Grimm#22690
-
Rixilend
tag
Udv.
Meg lehet valahogy nézni az Aspect nevét amikor már rajta van az itemen? -
gulupeti
senior tag
Legion eventnél konkrétan néha azt sem látom, hogy hol vagyok.
Tegnap este megpróbáltam a 63-as ranged rugómmal a wt4-es capstone dungeont, a folyosókon vezető út "viszonylag" sima volt, viszont Elias móresre tanított, hozzá még meg kell innom néhány kakaót. Negyedét bírtam kb. leverni az életének, 6-8x elhaláloztam, nem erőltettem tovább a dolgot.
-
FlashBird
tag
Nekem kivan kapcsolva a dmg numbers Sőt még azon gondolkozok a többi szövegelést is kikapcsolom, rontja a játékélményemet, a vizuál úgyis mutatja mi történik.
-
SQX_Barto
addikt
-
FlashBird
tag
válasz gulupeti #9140 üzenetére
Én először 64en mentem neki majd 66on flurry rugóval, mind a 2x megszivatott az Elias, utána rájöttem hogy elég a spórolásból és upragedeltem a szettemet utána pedig egyből bedaráltam... Viszont a ranged rugó-t szerintem kár erőltetni valami buff kéne oda, csak akkor jó ha haverokkal játszol és van aki néha tankol neked te meg csak darálsz hátulról
-
boogie84
veterán
Ugyan ez, sokszor nem látom mikor káosz van...
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
prokxy
veterán
Annyit toltam bakker mostanában a játékot, hogy amikor szóba jött baráti körben a tábortűz, akkor egyből a Legion event-re gondoltam...lehet kicsit pihentetni kéne...mármint a baráti kört!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest