- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
senior tag
Üdv!
Azt meg tudom nézni valahol, hogy upgrade után egy unique itemnek mi lesz a stat követelménye? Nem szeretnék belefutni abba, hogy uppolok valamit aztán nincs elég str vagy dex felvenni.
-
wm2
őstag
kár, hogy az ED full low, így sajnos Charsi
Ozora <3
-
_ocsisajt
őstag
"így sajnos Charsi "
Insert ancient aliens meme: "Softcore" felirat.Nem tudom mi volt tegnap meg lesz ma, de tegnap is csak maradék kulcsokért rohantam el, 3 lem, 1 ohm random helyen...
Most meg zárásként a harmadik key (most megent mehetek a többi keyért 🙈) plusz ist az egy órás TZ végén, ippeg... (Pul, Lem a két másik jó rúna egy óra alatt)
Ehhh[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
törölt tag
-
_ocsisajt
őstag
Hehe!
Nyah, az ilyen dropokat szeretem!
(Gore 188-as)
Kis szünetekkel csak kiadta mostanra a 3x3-at, nagyon genyau volt a droprate...
Később (orromon folyik ki a sok teleport) hátha jön a 20/20-as soso torchSetup nithre: Veil, Magi, spirit pajzs, hoto, dungo, fburn, tal amu, nature, perf dwarf, amit használok sárga boots (105 fcr pipa, 70 fhr)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz _ocsisajt #18359 üzenetére
Copjon le... Ama 12/16... Nehogy adjon egy sorcot...
Uber szakik!
Melyik lenne nagyobb upgrade smiternek?
Black Flail-> PB Grief
VAAGY
Guardian Angel + Sol -> Badass EDs Chains of Honor?
Uppolt HOZ Ummal -> Eth whateva 40 AR ExileOrder érdekelne... Melyik legyen első, második majd harmadik project!?!?
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Vismajor01 #18361 üzenetére
Hüle kérdés: Mennyire fontos a superior mod? Sztem nem, mert nem adódik bele smite-ba a plusz (ED) damage, nem? Maximum ha tömeget oszlatsz zeal képességgel, de az sokadlagos prioritás, nem?
tl;dr: elég sima 5 sox PB is?[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Vismajor01 #18363 üzenetére
ty
-
_ocsisajt
őstag
Nyah, rendet raktam NLHC-n minden accon. Szaladtam gyorsan párat.
Kettő loot, egyik mák (Tudom, nem 15ED... Amúgy is akkor fix 4 soxnak kellene lennie...), másik meg aranyos.
(Wep speedek Ama nézőpontból)[ Szerkesztve ]
-
Smite
tag
Még jó hogy múltkor volt róla szó, hogy ki mennyire nem szereti a Vortexet:
Low res, de SSF. -
_ocsisajt
őstag
Wow! Karaly!
Na, nekem meg első +3 enchantos staffom (amióta nézem és szedegetem fel őket)
Mekkora örömködés volt, aztán nézem táblázatot, hogy a Stalagmite-nek mennyi lehet a max sox...
Reakcióm: [link]
Fun fact: Egy run alatt jött egy Gothic Staffal amin +2 ES volt... Maradtam sajnos a Gothicnál...[ Szerkesztve ]
-
ColdMan
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Reset óta az ingame chat üzeneteim nem jelennek meg.
Elég "vicces" így pl. a trade...
Valami ötlet esetleg? -
wm2
őstag
Itt a life meg a resist:
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
meg ne felejtsük el ezt a pajzsot sem, pont most esett a corona pit tz-ban, arról jutott eszembe
Ozora <3
-
wm2
őstag
esett egy tal armor is, ezt gris coronat meg tal armort tz nélkül mire összeszedted fhu
na hogy nézek ki? közel a lvl 98
Ozora <3
-
-
_ocsisajt
őstag
Szinteztem egy karit... NM Baal wave drop, 'asszem megy Smiternek fejesbe
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz _ocsisajt #18383 üzenetére
a gris szettet nehezebb összeszedni sztem, mint a talt, és perfect közelieknek kell lenni természetesen, pl. pajzs 333 def a caduceus meg 4 sox 240 ed stb., eladható szett
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
_ocsisajt
őstag
Szerintetek realistic price check 377-es pojzi 11 sec SC-re mi lehet NLHC-n? Rúna és fg tekintetében... Nem nagyon találok hasonlót... Traderien van most egy 451-es, az 8 jah...
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Ha esetleg encsit megütnék véletlen, akkor ne rogyjon már össze 1 hittől...
-
_ocsisajt
őstag
Damn, ez de kellett most! Akkor Exile ready! Egyelőre akkor eth 45 AR Kurast lesz.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Damn!
Nem rohanósba, keygrind, sima ghost csoportot ezért is érdemes "lelőni".tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz Vismajor01 #18392 üzenetére
Köszi!
Kiütöttem 3X3 keysetet... Az első próbálkozás az egy necro 12/13 lett... Úgy elkenődtem, mint a szemfesték egy nagyobb buli után... De utána jött a második karika:
(Grief meg Exile az eth kurastból betéve, már csak kéne valami atombadass 4os 15ED páncél COH-hoz)
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Első WF ever! (amit nem vettem)
-
_ocsisajt
őstag
válasz Vismajor01 #18395 üzenetére
Meg egy Sigon csimma. És ezt ugye a strafe-el, kőkemény 81 MF... (Chaos TZ vót, meg p5 ugye)
(Amúgy 8 ML a bow, meg 914 def Tal)[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Daaaamn, mai első loot!
-
_ocsisajt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest